Van itt olyan, aki 300.000 nettó alatt keres?
Jelen!
Hivatalosan nettó 280, ha nettóban értetted a kérdést...
Valóságban a másfélszerese, de ebben kb 30% jatt is van.
Kereskedelemben vagyok. (nem kiskereskedelem)
Volt az idén egy nagyon szerencsés munkahelyváltásom, de ha az nem lett volna akkor bőven alatta lennék.
A februári fizum még 245ezer Ft-volt, + 10e cafateria, úgy hogy teljes hónapot dolgoztam heti 40 óra, nincs boríték, meg fekete pénz. Ja és ez nem valami kis magyar családi cég, ez egy nyugati multinál volt.
Ez a gyakori, itt mindenki már 10 éves korában milliókat keresett naponta? Nem tudtad kérdező?
Aki 300 alatt keres az jó eséllyel nem fog ide írogatni, szóval választ nem fogsz kapni a kérdésedre. De hidd el vannak jó pár 100 ezren akik 300 alatt keresnek, sőt olyanok is akik 200 alatt...
3. 4. náluk a pont!
Pár napja küldtek anyámba, hogy mekkora csövesbánat vagyok, mert ők nőként, 30 éves kor alattiként, simán keresnek 6-800-at, és diákmelóval is 3-400 az alap idehaza manapság. És gondolom, hogy még az anyjuk is szűz! >:)
De komolyan, sajnos nagyon-nagyon sokan. Meg sokaknak úgy jön ki a 350-400, hogy beleszámolják a túlórát, meg kártyás dolgokat, meg útiköltség térítést is.
7.-nek. 5. vagyok.
Pár hete leírtam ide, hogy mi 350-éer veszünk fel kezdőket az IT-részlegre.
Akkor is anyámba küldtek, és a cégemet is, és leírták, hogy ők 600 alat fel sem kelnek reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!