Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A tanároknak milyen dokumentum...

A tanároknak milyen dokumentumentációkat kell készíteni? Nagyon nehéz? Mennyire kell tökéletesnek lennie?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy kell óraterv, de biztos vagyok benne, hogy ennél több dolgot kell dokumentálni.

Milyen hosszú egy-egy ilyen dokumentum?

Nehéz elkészíteni?

aug. 24. 23:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
56%

3as vagyok.

Nem levegőbe beszélek. Voltam általános iskolás és gimis nyilván és jók az emlékeim. Voltak lelkiismeretes tanárok, de nagyon sok láblógató volt, aki tényleg kb semmit nem csinált.

Hiányzókat beírni? Valaki azokat se írta be. Dolgozatjavítás? Majd ráér egy hónap múlva. Elkésik az óráról, mert miért ne, megteheti. Nem tart órát, berak valami filmet stb stb....

aug. 27. 09:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!