Van olyan otthoni munka home office-ban ahhol az a munka,
hogy emailokra kell válaszolgatni?
Esetleg Profession-ön olyan munkát keresni, ami kifejezetten nyugdíjasoknak vagy rokkantaknak van fenntartva?
aug. 20. 17:50
12/26 A kérdező kommentje:
Körülnézek ott is de nincs ilyen azért köszi köszönöm szépen önnek is a segítő szándékot.
Ha hosszabb távon ilyen melót akarsz vagy bármi hasonlót akkor meg kellene tanulni valami ritkább de keresettebb nyelvet. Ha meg talán valami könyvelő meg hasonló kepzes is beleferne akkor már tényleg sokkal jobbak lennének a kilátásaid ilyen melokra. Lehet, hogy pár év melót még bele kell ebbe tenned de ne add fel. Előbb vagy utóbb sikerül. Nyelvtudast az tényleg fontos lenne. Legalalabb egy angol . Decha vmi ritka nyelv is menne az meg jobb.
aug. 20. 18:04
Mondjuk magyarul sem artana elobb megtanulni helyesen irni. :(
aug. 20. 18:05
Egyebkent az meg jó jel, hogy tenni akarsz az ügy érdekében és nem csak szimplán otthon ellenni. Szorítok !!!
aug. 20. 18:07
16/26 A kérdező kommentje:
Helyesen írtam le amit akartam kérdezni önöktől nem értem mér élvezik azt ha gonoszak és rosszindulatúak állandóan állandó jelleggel mindig!!!
17/26 A kérdező kommentje:
Egy szorongásos személyiség zavarral de szociális fóbiával meg egy aspergerrel krónikus depresszióval tudjon már boldogulni könnyedén!!!
Én nem tudok eddig sem és ezután sem
Én ilyen helyen dolgozom, de nálunk nincs sajnos most felvétel. Azért ne add fel, létezik ilyen munka.
aug. 20. 19:34
"Egy szorongásos személyiség zavarral de szociális fóbiával meg egy aspergerrel krónikus depresszióval tudjon már boldogulni könnyedén!!!"
Pont hogy ilyen elmezavarodottakkal nem akar senki együtt dolgozni. Én mint munkáltató minek rontanám el a jó hangulatot a teamben, hogy felveszek mindenféle abnormális, alkalmazkodni képtelen, világfájdalommal küzdő emos depresszios világtalanokat? A HR osztály kifejezetten szűri, hogy ne vadállatokat alkalmazzunk megőrizve a békés, jó hangulatot.
Előbb kezeltesd magadat, gyógyulj meg azt utána menj dolgozni
aug. 20. 20:09
#20 - Kár, hogy a magadfajta lelketlen dementorokat, lenéző és empátiára képtelen, felfele nyal lefele tapos embereket nem szűrik.
aug. 20. 20:22
Kapcsolódó kérdések: