Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan otthoni munka home...

Van olyan otthoni munka home office-ban ahhol az a munka, hogy emailokra kell válaszolgatni?

Figyelt kérdés
Emailekre válaszolni

aug. 20. 16:06
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
63%
email válaszolgatás? Mire gondoltál egész pontosan?
aug. 20. 16:09
 2/26 A kérdező kommentje:

Mondjuk hallottam hogy van egy olyan munka hogy panasz leveleket kell megválaszolni panaszbejelentést.

Nem a legvidámabb munka de azt is érzem ezt csinálnám

aug. 20. 16:14
 3/26 anonim ***** válasza:
71%

Ilyen nem valószínű hogy létezik.

Nyilván ismerned kellene a cég mivel foglalkozik hogy meg tudd válaszolni a panaszt.

aug. 20. 16:54
 4/26 IgaziÚriember ***** válasza:
50%
Nincs ilyen, a hozzád hasonló semmihez nem értő, tehetségtelen emberek 3 műszakoznak a gyárban nem home officeban dolgoznak.
aug. 20. 16:59
 5/26 A kérdező kommentje:

Hogy beszél én rólam?

Mire nagyképűek hogy itt játsszák az agyukat meg pakolják magukat?

Felteszek egy kérdést senkit sem bántva és támadva ezzel-evvel és akkor görények!!?

aug. 20. 17:15
 6/26 anonim ***** válasza:
77%

2

Kérdező, akkor semmi gond, ha tudod, hogy van olyan cég, amelyik ilyen munkavállalókat foglalkoztat, hívd fel őket vagy add be az önéletrajzod, s előbb-utóbb behívnak interjúra, de lehet, hogy be sem kell menned, hanem íratnak veled néhány próba-emailt, s ha látják, hogy jól megy, postán kiküldik a munkaszerződést, amit aláírva visszaküldesz, s másnaptól érkezik a meló.

aug. 20. 17:26
 7/26 A kérdező kommentje:

Nem ismerek céget vállalatot vállalkozást kft-t csak keresem a megoldást nincsen külön semmi segítségem vannak pszichiátriai pszichológiai betegségeim nem vágyok emberi közösségbe eljárni rendszeresen.

A szüleim segítenek támogatnak apukám tart el.

Nagyon nehéz a dolgom az ügyem.

Kevés a segélyem a szociális támogatásom gondolnom kell a vészhelyzetre is ha egyedül maradok bátyámmal sohasem voltam jóban.

Lakó otthon jár az agyamban.

Nem minden áron akartam eddig sem és ezután sem öngyilkos lenni jól szeretném érezni magamat még az utolsó élet éveimben években ha már eddig csak depressziós és szorongós vagyok és voltam.

aug. 20. 17:31
 8/26 anonim ***** válasza:
64%

Igen, van.

Pl. MVM, Dochler Holding. Ugyanakkor ezek is igényelnek néhai (heti 2-3) nap bejárást.

aug. 20. 17:40
 9/26 A kérdező kommentje:
Ja akkor nem lehet csak home office-ban.
aug. 20. 17:42
 10/26 A kérdező kommentje:
Pszichés beteg vagyok pszichém beteg jobb az egyedül végezhető munka.
aug. 20. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!