Csak szerintem való az irodai munka csak nőknek?
Hát, ha eltekintek attól, hogy ilyen hülyén hímsoviniszta logikával talán még Szaúd-Arábiában sem lehet találkozni - ők se gondolják, hogy irodája CSAK nőnek lehet - szerinted akkor, ha van egy irodai munkahelyen 10 férfi, akkor? Az egyikükből legyen vezető, ugye? De mit csinál a többi, mehet kazánfűtőnek, udvartakarítónak, vagy vállalják, hogy nővé operálják őket?
Hány évesen vagy ennyire idióta?
Aha csak te😂 kell a falloszomnak a fizikai munka a 40 fokban.
Jó nekem az iroda 😁
25 éves, pályakezdő fiatal férfiként jobb nekem a marketing koordinátor állásom, hogy általános, rugalmas munkarendben dolgozhatok.
Hétfőtől péntekig tart a munkaidőm, a törzsidő 09:30-15:30 között van, ami azt jelenti, hogy kedvem szerint kezdhetek, mehetek nyolc órára vagy csak fél tízre. Bármikor csúsztathatom a munkaóráimat, van amikor megtolom a hét elejét, és pénteken már 15.30-kor fel is állok, és jön a hétvége.
Mindezt azért írom, mivel még az egyetem első pár félévében, amikor nagy óraterhelés miatt hétvégi fizikai munkákat tudtam vállalni, majd megszakadtam. Kimerítő a reggel hat órás műszakkezdés pl.
Tiszta, elegáns öltözékben lehetek egész nap, frissen, üdén lépek ki az irodából. Ami télen fűtött, nyáron hűtött, és nincs zsírszaga mint egy mekiben.
Belépőként is bruttó 600 000 Ft-ot mondtam, és van előrelépési lehetőség is :) Persze két éves releváns szakmai tapasztalattal, és számos eredménnyel a hátam mögött, valamint a cég is olyan profilú munkavállalót keresett mint én (social media marketing kidolgozása)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!