Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy kezdő...

Mennyit keres egy kezdő targoncás átlagban? Könnyű elhelyezkedni? Az ország melyik részén lenne érdemes elhelyzkednem, ha etéren rugalmas vagyok?

Figyelt kérdés
aug. 15. 11:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Kb. ugyan annyit mint egy nem kezdő.

Annyi logisztikai központ van, csak úgy szapordnak. Oda mindig kell targoncás. Pest környékén sok is van, főleg az autópálya mellett. Üllő, Vecsés, Szigetszentmiklós stb.

aug. 15. 11:56
 2/17 A kérdező kommentje:

1.: Mivaaaan? Itt nincs az az undorító szokás, hogy feleannyit kapok, mint egy ottani "régi" melós, és közben dupla annyit kell melóznom?

Na de kb. mennyi nettóra számíthatok? Ahol én lakok, itt rohadtul nincs targoncás állás... Szívesen elköltöznék máshová is, csak valami olyan hely kellene, ahol minél több pénzem lesz hó végén, mert ugye lakhatást is fizetni kell.

aug. 15. 12:01
 3/17 anonim ***** válasza:
56%
Professionon-re ránézve kapásból 2 cégnél láttam kiírva bért. Bruttó 380 és bruttó 424 között. Tehát ilyen körül számolhatsz. Ha olyan a hely akkor még műszakpótlék is van.
aug. 15. 12:06
 4/17 anonim ***** válasza:

#2 Nettó 180tól akár 350ig is terjedhet a dolog. Nyilván annak függvényében, hogy hány órát dolgozol, hétvégét és éjszakát is vállalsz, milyen kedvezményekre vagy jogosult stb.

Én Pest megyei vagyok, az #1 tökéletesen leírta az M0 vonalát. Ha van autód és meg tudod oldani a telephelyek megközelítését végtelen +1 helyre tudsz menni.

De ha a lakhatásod nincs nagyon olcsón vagy ingyen megoldva (munkás szálló, rokon stb) nem ajánlom. Simán elkérnek egy 30 négyzetméteres garzonért 150-200 ezret/hó (legalábbis Szigetszentmiklóson).

aug. 15. 12:06
 5/17 A kérdező kommentje:
4.: A nettó 180 ezer az egy nagy semmi, de még a 350 is egy olyan összeg, amiből épp hogy nem halsz éhen, de félretenni tuti nem fogsz.
aug. 15. 12:38
 6/17 anonim ***** válasza:
73%
Mégis mit vársz egy olyan munkakörtől, amire kb bárki alkalmas? Már most vannak olyan raktárak, ahol automatizálva vannak a targoncák és az anyagmozgatás. ~10 év és jobban megéri majd anyagilag automatizálni egy raktárat, mint embereket felvenni.
aug. 15. 12:46
 7/17 A kérdező kommentje:
6.: Nem vártam semmit sem, de megcsináltam a tanfolyamot, mert ingyenes volt, és végig az a hülyítés ment, hogy ez jajj de szuper, mekkora nagy hiány van belőle, mennyire jól lehet keresni ezzel, közben ennél egy sima gyári munkás is jobban keres.
aug. 15. 12:50
 8/17 anonim ***** válasza:
79%

Sajnos a targoncás nem egy hiány "szakma". A tanfolyam egy hónap alatt 8 általános iskolával elvégezhető.

Ahol én dolgozom ott a fizetés nettó 260.000 körül mozog, plusz pótlékot, adókedvezmények nélkül, órabéres, így a havi ledolgozott óráktól függ.

Nem kell veszélyes anyagokat szállítani, ahol kell, ott több q pénz. Pl forró fémeket, fémipari cégeknél. Ismerős azt mondta itt meglehet keresni a nettó 500 ezret is, de nem csak targoncázni kell, hanem pl a kemencét is kezelni.

Pest megyei régió.

Vegyipari cégeknél lehet többet keresni pl MOL Százhalombatta.

aug. 15. 12:52
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

"végig az a hülyítés ment, hogy ez jajj de szuper, mekkora nagy hiány van belőle, mennyire jól lehet keresni"

Miért ha te szerveznél ilyen képzéseket, te hogyan reklámoznád? Szerinted mennyien jelentkeznének ha úgy hirdetnék, hogy túltelített a szakma, nagyon nehéz elhelyezkedni fillérekért is? Így legalább pár hozzád hasonló tájékozódásra képtelen birkát be tudnak hülyíteni, akik után felveszik a támogatást.

aug. 15. 13:12
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Keresettnek tényleg keresett mert sok helyre kell, de nem hiányszakma, mert sokszor elég ha 1-2 jobb képességű kollégát beiskoláznak egy ilyen tanfolyamra amit elég könnyű elvégezni
aug. 15. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!