Bitcoin árfolyama?

Figyelt kérdés
Sziasztok 60ezer $ alatt a bitcoin. Most megéri szerintetek befektetni 5 milliót?

aug. 14. 19:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%

Mindenképpen.

Ha veszíteni akarsz akkor is.

Ha nyerni akarsz akkor is.

Mindkét esetben jó befektetés.

aug. 14. 19:59
 2/11 anonim ***** válasza:
17%

Elég közel vagyunk az ATH-hoz, szóval nem biztos hogy most van rövidtávon a legjobb beszálló.

Én tavaly 24k-nál szálltam be, akkor szerintem megérte.

aug. 14. 20:00
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Mi a "szerintem" abban, hogy +150%-ot mentél vele egy év alatt? :)

Ha ez most nem jó beszálló, akkor az azt jelenti, hogy te már eladtad, és vársz a jobb árra? Ha nem, akkor miért mondod hogy nem jó beszálló? Elvégre minden nap tiszta lappal eldöntheted, hogy BTC-t tartasz-e inkább, vagy dollárt. Ha BTC-t tartasz, akkor azzal annyit mondasz, hogy mégis jó az ár.

aug. 14. 20:20
 4/11 anonim ***** válasza:
21%
Attól függ, hogy a befektetési portfóliódnak hány százaléka az az ötmillió.
aug. 14. 22:01
 5/11 anonim ***** válasza:
21%

Igen. Múlt héten (aug. 5.) meg volt olyan hogy kis időre 50k alá ment. De lehet jövő héten 40k alá fog menni, vagy 70k fölé. Ezt senki sem tudja, vagy legalábbis csak nagyon kevesen. Csak spekulálni lehet.

Megtakarításaid nagy részét szerintem nem érdemes kriptóban tartani, max stablecoinokban ami mögött van valami banki garanciával rendelkező fedezet.

A kriptó egy spekulatív befektetés nagy kockázattal, ha nem félsz, hogy esetleg elveszíted az 5 milliód felét, vagy akár hónapokra, évekre beragad a pénzed, mert nem tudod kivenni óriási veszteség nélkül, akkor vegyed a fostos BTC-t.

aug. 14. 22:16
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Én 50 ezer környékén visszavásároltam valamennyit abból amit 70 ezernél eladtam. Viszont ha holnaptól megszűnne a BTC az sem vágna földhöz anyagilag.
aug. 14. 22:25
 7/11 anonim ***** válasza:
48%

Nem tudom, hogy te milyen stratégia alapján kereskedsz / fektetsz be, ám ha most a kereskedési/befektetési stratégiád szerint vételi jelet látsz a charton, akkor természetesen érdemes beszállni.

Gondolom, nem stratégia nélkül, találomra, vakon kereskedsz.

aug. 14. 22:49
 8/11 krwkco ***** válasza:
45%

"Gondolom, nem stratégia nélkül, találomra, vakon kereskedsz."

Persze, hogy van stratégiája a kérdezőnek. Az, hogy megkérdezi a gyakori-n. Ha igent mondanak, az a vételi jel. :-)

aug. 14. 23:10
 9/11 anonim ***** válasza:
12%
Siman
aug. 15. 00:33
 10/11 anonim ***** válasza:
53%

Március óta egy eső trendcsatornában mozog az árfolyam, jelenleg semmi jele nincs annak, hogy emelkedni akarna.

[link]

Ilyenkor a trendcsatorna aljától a tetejéig szokás kereskedni longban, majd a tetejétől az aljáig shortban. Ehhez legkésőbb 7-8 nappal ezelőtt be kellett volna szállni longra, akkor kis stoppal lehetett volna.

Most ki kell várni, hogy mi fog történni.

Ha a csatornában marad, akkor a fentiek szerint érdemes kereskedni.

Ha majd nagy volumen mellett kilép a csatornából felfelé, akkor long, ha lefelé lép ki a csatornából, akkor short.

aug. 15. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!