Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki OnlyFans -en benne van a...

Aki OnlyFans -en benne van a top 5 százalékban az tényleg megkeres fixen havi 600-800 ezer forintot minimum?

Figyelt kérdés

aug. 11. 23:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%

Gondolod kérdező, hogy aki onlyfansen fent van az csak ott tolja?

Azért ennél mélyebb ám a "nyúl ürege!"

Hidd el! Nem akarod tudni!

aug. 13. 07:33
 12/17 Thunderfairy ***** válasza:
22%

9-es.

Te el is hiszed hogy azokat a lotto nyereményeket a játékosok közűl nyeri el az a 2-3 ember? Egy nagy ló....szt. Szépen felgyűlemlik a nyeremény és majd a szerencsjáték rt zsebre is teszi. Persze kihirdetnek majd egy KAMU nyertest és mindenre hivatkozva te, meg én se, tudhatjuk meg ki lett a nyertes. Külfőldőn aki nyer esetleg azt arcal és nével együtt megmutatják egy nyereményt átadó ünnepségen. NEM NYERT ITT MÉG SENKI A LOTTO-n. Nem is fog.

aug. 13. 18:11
 13/17 anonim ***** válasza:
12%

Jaja!

Szép is lenne, ha mezei halandó magyar pógár csak úgy egy szelvénnyel milliárdokhoz jutna!

Egyből borulna a politikai bili, meg a kis királysága egyeseknek...

aug. 13. 19:22
 14/17 anonim ***** válasza:
55%
Legjobb barátom családja nyert a hatoslottón főnyereményt. Nem hit kérdése. Akkora a házelőny, hogy felesleges csalni.
aug. 13. 22:45
 15/17 anonim ***** válasza:
31%

"Volt olyan felhasználó, aki 1 nap alatt 300 milliót keresett vele, majd egy 7 után abba is hagyta."

Te valami marketingese vagy az OnlyFansnek? Bella Thorne keresett vele annyit rekorderként és nem az első napján.

A többség dollárcenteket meg pár dollárt keres. Marketinges vagyok, éltem belőle évekig, hogy többek között oda is intéztünk ügyfeleket.

A tanácsadásokban van itt is a pénz, hogy kifizetik a tiszteletdíjadat, hogyan pörögjön a profil. Pár ismerősöm még meg is dugta bónuszként a naivabb lányokat, azzal etetve őket, hogy azzal majd jobban pörög nekik, VIP-ek lesznek, stb.

aug. 16. 18:35
 16/17 A kérdező kommentje:
Bhad Bhabie is 1 millió dollárt keresett, igen az első napon… De nem hagyta abba, azóta már lassan 100 millió dolláros vagyonig keresi magát vele… De nem rá, meg nem Bellára gondoltam, hanem volt vki kevésbé ismert szőke csaj, aki szintén 1 nap alatt majdnem 1 millió dollárt keresett és kb. egy hétig frissítette csak az oldalt, aztán az inaktív profiljával is keresett egy csomó pénzt elég sokáig, aztán vagy törölte vagy törölték a profilját… Nem tudom mi volt a neve.
aug. 16. 19:21
 17/17 A kérdező kommentje:
Bhad Bhabie amúgy az első 6 óra alatt keresett 1 millió dollárt vele.
aug. 16. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!