Aki OnlyFans -en benne van a top 5 százalékban az tényleg megkeres fixen havi 600-800 ezer forintot minimum?
Gondolod kérdező, hogy aki onlyfansen fent van az csak ott tolja?
Azért ennél mélyebb ám a "nyúl ürege!"
Hidd el! Nem akarod tudni!
9-es.
Te el is hiszed hogy azokat a lotto nyereményeket a játékosok közűl nyeri el az a 2-3 ember? Egy nagy ló....szt. Szépen felgyűlemlik a nyeremény és majd a szerencsjáték rt zsebre is teszi. Persze kihirdetnek majd egy KAMU nyertest és mindenre hivatkozva te, meg én se, tudhatjuk meg ki lett a nyertes. Külfőldőn aki nyer esetleg azt arcal és nével együtt megmutatják egy nyereményt átadó ünnepségen. NEM NYERT ITT MÉG SENKI A LOTTO-n. Nem is fog.
Jaja!
Szép is lenne, ha mezei halandó magyar pógár csak úgy egy szelvénnyel milliárdokhoz jutna!
Egyből borulna a politikai bili, meg a kis királysága egyeseknek...
"Volt olyan felhasználó, aki 1 nap alatt 300 milliót keresett vele, majd egy 7 után abba is hagyta."
Te valami marketingese vagy az OnlyFansnek? Bella Thorne keresett vele annyit rekorderként és nem az első napján.
A többség dollárcenteket meg pár dollárt keres. Marketinges vagyok, éltem belőle évekig, hogy többek között oda is intéztünk ügyfeleket.
A tanácsadásokban van itt is a pénz, hogy kifizetik a tiszteletdíjadat, hogyan pörögjön a profil. Pár ismerősöm még meg is dugta bónuszként a naivabb lányokat, azzal etetve őket, hogy azzal majd jobban pörög nekik, VIP-ek lesznek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!