Snapchat láb képpel keresni pénzt?
Figyelt kérdés
Hallottam ilyenről, olyan mint az onlyfans lényegében, csak snapen. Elküldöd a lábad random fasziknak és azok fizetnek érte.
Aki benne van ilyenekben csajok segítsetek már, mi hogy megy:) honnan ismertek meg (szedtek össze) ilyen férfiakat, hogy biztonságos ez az egész? Meg ilyenek..
Aki pazarolná az idejét és energiáját negatív kommentel, felesleges pörgess tovább😘
2023. jún. 21. 17:02
1/5 anonim válasza:
De akkor sok pénzt kérjél! Milliókat! Mert csak két lábad van, szóval érted...
Meg szerintem ne magadnak vágd le otthon, keress egy sebészt vagy legalább egy hentest aki szakszerűen el tudja végezni az amputációt!
2/5 anonim válasza:
Inkább az onlyfanst javasolnám neked. Egyébként ha tényleg akarsz lábképeket eladni akkor írj privit mert lehet, hogy vásárolnék.
3/5 anonim válasza:
Lábképet vásárolni, ecsém... Nekem természeti fotóim vannak, olyat már nem akar venni senki? Vagy az már nem menő?
4/5 anonim válasza:
A sajtos zoknidat is postázd a fő támogatóknak
5/5 anonim válasza:
A kérdező gyanús, hogy férfi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!