Ciki lenne Onlyfanson dolgozni így?
Vannak lábfétises emberek, akik hát gerjednek a lábakra és egy csomót fizetnek ha láthatják a lábakat.Onlyfanson is vannak ilyenek.
Ciki lenne-e ilyesmit csinálnom?Persze, az arcom nem látszódna.A legtöbben nagyon szépnek találják a lábaimat.
Szerintem, még többet is megkeresnék, mint a mostani állásommal.Pedig, szellemi munka, meg átlag feletti a fizu.
"Szerintem, még többet is megkeresnék, mint a mostani állásommal.Pedig, szellemi munka, meg átlag feletti a fizu."
Szerinted... Innen látszik, hogy fingod nincs hogyan működnek ezek az oldalak. Ha random feltöltesz pár lábképet úgy hogy nem csinálsz neki kellő marketinget a kutyát nem fog érdekelni. Szerinted akik instán, tiktokon és egyéb közösségi média felületeken reklámozzák a saját OF oldalukat ők azért teszik, mert annyira büszkék rá? Vagy szerinted onlyfans tele van milliomos emberrel akik random előfizetgetnek oldalakra?
Megsúgom, hogy előbb megfelelő marketinggel követőtábort kell kiépíteni közösségi média felületeken (minimum több ezres, de inkább több tízezres) ahol megnyerő képeket teszel ki és reklámozod a saját OF oldaladat extrákért. Így szert teszel néhány fizetős követőre, aztán ha valóban megnyerő az oldalad akkor megindulhat a növekedés.
Na most ha nincs megfelelő marketinged és csak beregisztrálsz onlyfansra ahol a lábadról töltesz fel képeket a kutya nem fog ránézni.
#6 Nagyobb vicc vagy, mint a kérdező...
Ingyen recska.
Szerintem már egy szimpla punáért sem fizetnek OF-en, csak ha vidiket árulsz ahol bele ejakulálnak.
Szerinted hány olyan ribi van még a világon mint Te, aki ebből akar plusz pénzt, vagy akár megélni is? Rengetegen. És egyre többen lesznek, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!