Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Onlyfansozásból meg lehet élni?

Onlyfansozásból meg lehet élni?

Figyelt kérdés

2023. márc. 26. 17:52
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Van, akinek igen, másoknak nem.
2023. márc. 26. 17:52
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
A top 5%nak igen
2023. márc. 26. 17:57
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
hát nem kizárt, de munkából tömegeknek sikerül
2023. márc. 26. 19:18
 4/7 anonim válasza:
Meg lehet, de nem mindenkinek. Amúgy értem én, hogy a della nagy úr a semmihez nem értő jó csajoknak is, de őszintén kérdezem, hogy azokat az only fans modelleket akik a testükből élnek, őket nem zavarja, hogy naponta ezrek verik ki rájuk és ha elmennek mondjuk egy konditerembe, ott akár bárki láthatta őt pucvéron? Mert oké, sok pénze van egy onlyfans modellnek, de ez nem zavaró a hétköznapokban?
2023. márc. 26. 23:30
 5/7 Hintalow ***** válasza:
Nagyon nagyon kis rèszènek. A mèdia által sugalltal szemben a felső pár százalèk, aki nagyon felkaptt lesz, tud belőle èrtèkelhető mennyisègű pènzt szerezni, a maradèk jó esetben egy tinèdzsernek való zsebpènzt, vagy èppen annyit sem keres vele.
2023. márc. 27. 12:41
 6/7 anonim válasza:

Én férfi vagyok és értelemszerűen nekem is bejönnek a szép nők, de akiket én eddig onlyfans modellként láttam, hát náluk sokkal jobb nők is vannak számomra legalábbis biztosan.

De eléggé undorító, hogy egy diplomás nő az eszéből sokkal kevesebbet keres, mint bizonyos only fans csajok, akiknek az eredményük, hogy jókat lehet rájuk rántani.

2023. ápr. 6. 20:45
 7/7 anonim válasza:
Persze en is abbol keresem a kenyerem
2023. okt. 11. 13:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!