Nem rég töltöttem be 25-öt, milyen lehetőségeim vannak az élhető fizetéshez?
Ahogy a címben is említettem, 3 hónapja töltöttem be a 25. életévemet és nagyon rosszul esett az újabb adónem amit ezek után fizetnem kell(SZJA). Jelenleg IT fejlesztési osztályon dolgozom szervezőként és az eddigi nettó 375 ezer helyett, most már csak 306 ezer forintot keresek. A régi 375 ezer forintos fizetés is elég nehéz volt megélhetés szempontjából, de abból sikerült minden hónapban félreraknom 50 ezret. Ezt is úgy, hogy gyakorlatilag minden szórakozást megvontam magamtól, talán egy mozit szoktam megengedni magamnak. Most viszont, nem hogy nem tudok félre rakni, de mínuszban jöttem ki az előző hónapból. Nagyon elvagyok keseredve, mert a jelenlegi hónap is azt mutatja, hogy mínuszos lesz.
Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy van aki ugyanígy van ezzel, vagy pedig csak én vagyok ennyire béna? A fontosabb kérdés, hogy kinek milyen tippjei vannak, amivel vagy több pénzt tudnék keresni, vagy jobban tudnék spórolni.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!