Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem rég töltöttem be 25-öt,...

Nem rég töltöttem be 25-öt, milyen lehetőségeim vannak az élhető fizetéshez?

Figyelt kérdés

Ahogy a címben is említettem, 3 hónapja töltöttem be a 25. életévemet és nagyon rosszul esett az újabb adónem amit ezek után fizetnem kell(SZJA). Jelenleg IT fejlesztési osztályon dolgozom szervezőként és az eddigi nettó 375 ezer helyett, most már csak 306 ezer forintot keresek. A régi 375 ezer forintos fizetés is elég nehéz volt megélhetés szempontjából, de abból sikerült minden hónapban félreraknom 50 ezret. Ezt is úgy, hogy gyakorlatilag minden szórakozást megvontam magamtól, talán egy mozit szoktam megengedni magamnak. Most viszont, nem hogy nem tudok félre rakni, de mínuszban jöttem ki az előző hónapból. Nagyon elvagyok keseredve, mert a jelenlegi hónap is azt mutatja, hogy mínuszos lesz.

Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy van aki ugyanígy van ezzel, vagy pedig csak én vagyok ennyire béna? A fontosabb kérdés, hogy kinek milyen tippjei vannak, amivel vagy több pénzt tudnék keresni, vagy jobban tudnék spórolni.

Előre is köszönöm a válaszokat.

aug. 11. 14:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
Nem írtad mióta vagy ott,kérj fizetés emelést.
aug. 11. 19:18
 12/17 anonim ***** válasza:
16%
Mire föl kérne? Hisz a leírásából látszik, hogy nem fejlődik, csak ül a langyos vízben.
aug. 11. 19:23
 13/17 anonim ***** válasza:
83%
Én előző munkahelyemen 270 körül kerestem, és kijöttem belőle. Talán az a kulcs, hogy nem tartottam fenn feleslegesen gépkocsit.
aug. 11. 20:17
 14/17 anonim ***** válasza:
84%
A medián bér 340 körül van, de valóságban inkább kevesebb. Szóval a KSH által számolt dolgozók (kb. 3,1 millió a teljes 4,5 milliós dolgozói létszámból), fele ennél kevesebbet keres, mégis kijönnek valahogy.
aug. 11. 21:42
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Mlm marketing, vagy illegál frakció. Más nincs
aug. 12. 02:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Válts munkahelyet vagy vállalj másodállást. Nem igazán részletezted, hogy hol élsz, albérlet vagy saját lakás, vannak-e havi előfizetéseid, kávézol,cigizel,szoktál rendelni stb.....A szakma tanulása mostanában nem hülyeség.
aug. 23. 17:18
 17/17 anonim ***** válasza:
51%
Régen én is otthon programoztam, aztán egyetemen jöttem rá arra, hogy nem ér az kalap szart se... Én nem tudom hogy akik ezt írják, mi a francot gondolnak.
aug. 25. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!