Tud Magyarországon valaki olyan települést ajánlani, ami nyugodt, kicsi, szép, élhető és kb fél órás autó/tömegközlekedés útra megközelíthető egy nagyobb város, ahol vannak lehetőségek (munka stb)?
Figyelt kérdés
ház vásárlás, otthon, kicsi település, nyugodt élet2022. ápr. 11. 09:56
2/8 anonim válasza:
Győr, Veszprém és Szombathely fél órás utazási körzetében levő összes falu.
3/8 anonim válasza:
Ez nagyjából a 15-20 km-es körzete a városoknak.
Én Győr mellett, a 82 és 81 főútvonal között mellék útvonalon lakok. Én mindig is gyorsabban beértem dolgozni, mint azok a munkatársaim, akik a főútvonalon járnak.
Audi 26 km, átlag 20-22 perc kocsival. Győr pláza 16 km, 15 perc.
5/8 anonim válasza:
A pénz nem számít? Mert akkor rengeteg ilyen település van.
6/8 anonim válasza:
Dunakanyar, csak bírd megfizetni.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Az lemaradt még, hogy olyan település, ahol VISZONYLAG olcsóbbak az ingatlanok (én is tudom, hogy most nagyon magas az ingatlanok ára, ezt nem kell leírni...:D) és elsősorban Kelet-Magyarország érdekelne.
2022. ápr. 11. 13:33
8/8 anonim válasza:
Győrújbaráton egy sima felújítabdó kádár kocka ház 50 60 milliónál kezdődik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!