Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tettetek volna a helyemben...

Mit tettetek volna a helyemben? Nőként ez a fajta kiállás számotokra túl kemény?

Figyelt kérdés
A történet a következő: Nem vagyok egy nagyhangú, ordítozós természet. De nő létemre egy "férfinőt" le kellett uralnom a munkahelyen. Ennek az oka az volt, hogy az egyik új munkatársunkat akadályozza (gátolva ezzel a közös projektet) és valótlan állításokat terjeszt róla, befeketiti mindenki előtt. Egy közös meetingen újra ment a valótlan sárdobálás, közbe kellett vágjak, hogy elejét vegyem a hamis áskálódásnak. Ezután a férfinő munkatársam többször szakmaiatlanul belém állt, és próbálta a meetingen nem részt vevő munkatársamat betámadni. Határozottan helyretettem, a normál hangerőnél erősebben, erősen leoltottam. A jó cél vezérelt, és célba ért, mégis rossz erzés volt leuralni.

2024. aug. 10. 18:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
minden domina így kezdi
2024. aug. 10. 19:32
 2/15 anonim ***** válasza:
70%
ez van. Mit lehet tenni. HA működött akkor rendben. De a jövőben számíthatsz rá, hogy törleszteni fog.
2024. aug. 10. 19:38
 3/15 A kérdező kommentje:
Az itt töltött 1 év alatt, ez volt az első olyan helyzet, amit úgy éreztem kevésbé békés módon kell rendeznem. Nem áll közel hozzám ez a megoldás. Más utat nem láttam akkor. A kérdés arra irányul, hogy egy rossz indulatú, ordítozós, makacs nőt, hogy lehet békésen lereagálni, úgy hogy az eredmény az legyen, hogy nem áll bele az említett munkatársba.
2024. aug. 10. 19:41
 4/15 A kérdező kommentje:
A törlesztés része egyértelmű, ezzel nincs is gond. Inkább a módszerrel van a gond, normál esetben ezt nem tartanám szép megoldásnak.
2024. aug. 10. 19:43
 5/15 anonim ***** válasza:
72%
Ezért hagytam ott az ilyen munkahelyeket. Teljesítménykényszer, harcok, kivagyok-kivagy játékok, helyretételek, projekthatáridők. Nem nekem valók. Ha beleálltam valakibe, akkor az a tiednél sokkal keményebb volt, de mindig azt jelentette, hogy pár hónapom maradt hátra.
2024. aug. 10. 19:43
 6/15 anonim ***** válasza:
90%
Mi az a férfinő?
2024. aug. 10. 21:01
 7/15 anonim ***** válasza:
86%
Én annyit kérdeztem volna tőle, hogy az miben viszi előre a projektet ha másokat fikázok, ahelyett, hogy a saját munkámmal és feladataimmal foglalkoznék.
2024. aug. 10. 21:02
 8/15 A kérdező kommentje:

A férfinő alatt férfiként ledomináló, akaratos, önkényes nőt értsetek. Pont ezért voltam muszáj én is a szelíd hangerőn emelni. Másokat is simán túlordít.

Köszönöm a 7-es Válaszolónak a tippet!

2024. aug. 10. 21:21
 9/15 anonim ***** válasza:
92%
#8: Ja így már értem, szimpla cicaharc egy szinten lévők között. Semmi extra, majd a főnökötök helyretesz, ha megunja, addig téphetitek egymást tovább
2024. aug. 10. 21:25
 10/15 anonim ***** válasza:
88%
Én az ordibáló főnökömet úgy oltottam le a többiek előtt, hogy nyugodt hangon elmondtam neki, én mindenki viselkedését, szavait az eszéhez értem. Ez nincs másképp vele szemben sem. Megszégyenülve ment ki és azóta "kerül". Ennek már 6 éve. Velem azóta nem kiabál...
2024. aug. 11. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!