Ha külföldön magasabbak a költségek, akkor hogy éri meg kimenni külföldre dolgozni?
6: Ez hol van?
9: "itt kint"?
Nem értem, mért nem írnak az emberek országot/várost, mért külföldet írnak, ha már egy konkrét helyen élnek.
Rossz országba költöztem mert nálunk 1200 USD a legolcsóbb lakás amit találsz és egy szoba is legalább 700 USD amit csak 1 személynek adnak ki.
400 euros nem sokkal több mint 400 USD de ennyiért egy trélert sem kapsz.
na mind1...
Szerintem sok embernek úgy éri meg nyugaton hogy másokkal bérelnek közösen, sokat túlóráznak, sok mindenről lemondanak hogy évente 2-3 alkalommal hazamehessenek egy jelentősebb összeggel a zsebükben.
Mikor otthon laktam akkor voltak ismerőseim akik építkezésen dolgoztak kint és egy ilyen konténerirodában voltak elszállásolva az építkezés területén, igy lakhatásra nem kellett költeniuk, vitték-hozták őket és rengeteget dolgoztak , még hétvégén is. Igy már lehet spórolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!