Mi a véleményetek kezdő gazdasági diplomával mekkora fizetést kaphatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mi a véleményetek vagy tapasztalatotok, hogy kezdő gazdálkodási és menedzsment alapdiplomával mekkora fizetést (nettó) kaphatok, ha nincsen jelentős tapasztalatom?aug. 7. 23:37
1/8 anonim válasza:
Mihez értesz, mit éa mennyi ideig csináltál gyakornokként az egyetem alatt?
2/8 anonim válasza:
Az ilyen büfé szakok nem garantálnak jó állást és magas fizetést.
Hová mennél, mit szeretnél dolgozni? 🤔
3/8 anonim válasza:
Értesz is valamihez (SQL, vizualizáció, programozás, magasabb szintű statisztikai modellezés stb...) vagy csak elvégeztél egy hoki gazdasági szakot megkaptad a papírfecnit róla és ezzel be is fejeződött a pályafutásod?
4/8 anonim válasza:
Ha nem volták minimum 6 hónapot gyakornok akkor ne számíts túl jó fizetésre.
6/8 A kérdező kommentje:
Kinek van ekkora frusztrációja? Amúgy nem tudom miért kéne programoznom gazdasági végzettséggel?
aug. 8. 13:56
7/8 anonim válasza:
Ez nem frusztráció, sajnos tényleg a legtöbb multi amik felszívják a gazdasági diplomásokat, elvárják a tapasztalatot - amit még egyetem alatt kellene megszerezni. Prograzmoznod is kell, én kontroller vagyok (ugyan már bőven nem kezdő), de nekem is kell vbat meg sqlt használnom, illetve elég magas szinten kezelni az excelt. Nyilván ha te más munkakörben helyezkedsz el nem feltétlenül vonatkoznak ezek rád, pl nálunk a sima könyvelők totál 0 szinten vannak informatikából
8/8 anonim válasza:
450-600k bruttó között szerintem. Nettóban nem kérdezünk/adunk/tárgyalunk bért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!