Milyen hamar lehet Budapesten munkát találni?
Figyelt kérdés
Gondolkodom azon, hogy felköltözöm, de nem tudom, hogy mennyi időt vesz igénybe az álláskeresés
27/N
aug. 5. 20:01
3/8 anonim válasza:
Én nagyon piacképes ember vagyok, már frissdiplomásként is kapkodtam utánam a cégek (bár akkor még nem volt ilyen recesszió) azóta is folyamatosan kapom az ajánlatokat és a megkereséseket. Ha kell 2 nap alatt megyek a kövi helyre, ennyi.
4/8 anonim válasza:
Mellettem lévő pékségben másnap kezdhetsz. Én viszont mérnöki területén több mint fél évig kerestem munkahelyet.
6/8 anonim válasza:
Ha akarsz dolgozni és mindegy hogy mit és milyen messze, akkor akár másnap már dolgozhatsz is.
7/8 anonim válasza:
Mondhatnál kevesebb infót, ugyanolyanok az elhelyezkedési lehetőségek műtárgyak restaurálásával, adattudósként és kubikolással.
8/8 anonim válasza:
Ha hajlandó vagy "alja" munkákat elvállalni (és az alja szó alatt nem a munkára gondolok, hanem a vezető hozzáállására) kb 1 nap. Pékségbe eladó, benzinkutas, takarító, kasszás stb.
De ezekből a fizetésekből az épphogy nem halsz éhen nevű játékot kezded el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!