Vajon Budapesten 40 évesként tudnék középfokú végzettséggel olyan munkát találni ahol nem kell fizikai munkát végezni és meg lehet élni belőle?
Valamilyen adminisztrációs vagy ügyfélszolgálati munka érdekelne. Sajnos lebetegedtem a szívemmel így fizikai munkát nem szabad végeznem. De itt ahol lakom csak gyárak és boltok vannak oda meg nem vesznek fel így.
Semmi nagy igényem nincs, szobabérlés is jó nekem csak kijöjjek hónap végéig a fizetésből
Tudsz.
Társasházkezelő, Bérügyintéző, Valutapénztáros.
Csak néhány példa.
A vagyonőrt felejtsd el, mert szétlopnak a főnökeid!
Vagyonőréknél nem jár fizetett szabadnap (évente 20 nap az alap), nem fizetik az ünnepnapot, nincs vasárnapi pótlék sem, se bejárási támogatás, se kafeteria, ha papiron be is vagy jelentve kész csoda ha befizetik utánnad az összes járulékot a valós bruttó fizetésed után.
8 órára járó bérrel jelent be legtöbbször, de alap hogy 240 órára kapsz bért! (ha kapsz).
Akkor a teljes kézhezkapott bér bruttójára kellene talán bejelentenie nem?
Amikor jöna szokásos "munkaszerződés csere", akkor úgy tesznek mintha hülyék volnának és nem számitottak volna arra, hogy az "alvállalkozó" már megint meglépett, de ha megkérdezed tőlük, hogy oké, de akkor ha most októbertől vagyok az új cégnél, akkor az hogyan tudja nekem kifizetni a szeptemberi béremet?
A válasz - néma hallgatás...
Szóval ha nem akarod, hogy full hülyének nézzenek szinte mindenhol akkor felejtsd el a vagyonőrködést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!