Transzneműként lehetek mozdonyvezető?
És áruld már el, ebben hol írják azt le, hogy az eltérő szexuális identitás kizáró ok? 😂 Az általad belinkelt szöveg pontosan az én #14-es kommentemet igazolja. Balesetveszélyes melegnek meg transzvesztitának lenni? Huhh, ez nekem új infó,jó tudni!
Te tényleg ennyire hülye vagy? Így születtél, vagy képzed magad?
Mindegy mert a vizsgán is at kell menni. Nem lehet boldog boldogtalan mozdonyvezető.
De hogy jön a mozdonyvezeteshez Kamala, és az LM..És DebrecenBEN lesz a kepzes, nem Debrecenbe. Ja és Kamala HArris, nem Herris. És irreleváns hogy hol laksz, felesleges beleírni a kerdesbe, semmin sem változtat. Az se hogy hol dolgozol jelenleg, es milyen vegzettseged van. Nem kell önéletrajzot írnod hogy feltegyél egy kérdést a gyakorin.
Amúgy meg lehet próbálni bármit legfeljebb nem jön össze. Legalabb elmondhatod hogy megpróbáltad
21. Az nem szexualis identitás, hanem nemi identitas. A szexuális irányultság mást jelent. Arról nem írt a kérdező. Ki itt a hülye? Nem 15 voltam.
"eltérő szexuális identitás kizáró ok? 😂"
Megkérnélek olvass utána, hogy az orvostudomány jelenleg ezt az "állapotot" hogyan határozza meg, és hová sorolja?
Azután beszélgethetünk, ha még van miről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!