Budapesten gepeszmernoki diplomával milyen pozícióban tudok elhelyezkedni kezdőként?
Figyelt kérdés
júl. 30. 18:29
2/10 anonim válasza:
Attól függ, milyen szakirányos volt.
Gyártás?Fejlesztés?Autós irány?
3/10 anonim válasza:
#2 Igazából nem sokat számít a szakirány. Egy jó tanuló max 1 hónap alatt felveszi azt a plusz tudást, amit a szakosodás ad.
Amúgy szerintem menj el és tanulj ki valami normális szakmát. Százszor jobban jársz vele.
4/10 anonim válasza:
KFC mérnöki pontossággal összerakod nekem a hotwings kosaramat
5/10 anonim válasza:
#4 Ez jó volt. 😂 Ma már többet bem ér egy mérnöki diploma.
6/10 anonim válasza:
Sehol, budipest halott ügy munkaerőpiac szempontjából. Hihetetlen, hogy még mindig ennyi ostoba naív barmot ontanak ki az egyetemek, akik megkajálják a "mérnökhiány" dumát.
Ha jól akarsz keresni mérnökként, akkor Borsod megyét vagy Debrecent ajánlom, ott van valódi ipar, nem csak az Excel-töltögető irodai munkák, mint pesten.
7/10 anonim válasza:
Ha mindenképpen diplomás pályafutást akarsz, akkor végezz el inkább egy gazdász szakot. Sokkak többre mész vele és a mérnöki után nem lesz nehéz.
8/10 anonim válasza:
Mérnöki helyett lett volna az jó. Most már ne kezdj bele abba se, mertabból is túltermelés van.
Tanulj ki inkább egy kétkezi szakmát.
9/10 anonim válasza:
Bármilyen normális szakmával jobban jártal volna. De még nem késő. Egy szakmát sokkal könnyebb megszerezni, mint egy diplomát. Sőt ha elmész segédmunkásnak addig, akkor még tanulhatsz is gyakorlatban is és a fizetésed segédmunkásként több lesz, mint egy kezdő mérnök fizetés 😂
10/10 anonim válasza:
Támogatom a #8-ast menj el a csepeli gyárba dolgozni. Én is ott dolgozok nagyon jó, aztán éjjel meg megy a SAMP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!