Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudnátok segíteni 17. Éves...

Tudnátok segíteni 17. Éves vagyok munka lehetőséget kerenék de meki,kfc kívűl nem találok semmit oda viszont nem szeretnék meni mekin kívűl szivesen elválnék bármit.?

Figyelt kérdés

júl. 30. 11:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szállodai munkákat ajánlom.

Lehetsz housekeeping (szobalány/szobafiú), szobákat takarítani.

Ha viszont beszélsz angolul, akkor recepciósnak is felvehetnek.

júl. 30. 11:10
 2/3 valaki : ***** válasza:

Hol laksz? Balatonra is talán tudsz még menni ha szerencséd van, de a szüleiddel menj oda először mindenképpen!!!! Ne egyedül, gondolom lány vagy (ha fiú, akkor is szülőkkel)

Amúgy a KFC-t is ki lehet bírni, egy hónapig dolgoztam ott én is, a munkatársak voltak csak idióták, de nem vettem fel végülis.

aug. 1. 09:23
 3/3 anonim ***** válasza:
iskolai szövetkezeten keresztül ételfutár is lehetsz, a wolt honlapján le van írva
aug. 2. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!