Miért mondják sokan hogy ők fel se kelnének 3-4 ezer nettó fizetésért??
A magyarországon ragadt emberek akik sosem tették ki a lábukat a falutáblán túl mindig irigyek a külföldön dolgozókra
0 tapasztalattal de habzó szájjal állítják, hogy márpedig kint milyen szar. Én akárhányszor megemlítem milyen jól élek kint mindig jönnek a mucsaröcsögei okosok akik megpróbálnak meggyőzni, hogy már pedig nem is :)
Érdekes, ez fordítva nincs így. Mi külföldön élők elfogadjuk, hogy nektek jó otthon...
Annyiban mondjuk igazuk van, hogy az 1500 euró borzasztóan kevés külföldön Én is németben vagyok, 1-es adókategória, 2 műszak:
2500 euró nettó + prémium + teljesítménybónusz + nyaralási pénz + karácsonyi pénz
#24 ,, Mi külföldön élők elfogadjuk, hogy nektek jó otthon" azért ezután a kérdező válaszait olvasgatva nem ez jön le.
Akinek sikerült kényelmes életet kialakítania akár itthon, akár külföldön hajrá. Minden esetre célszerű utánnanézni a dolgoknak, mert sehol sincs kolbászból a kerítés és mindenhol vannak problémák.
Azért kiváncsi lennék hány olyan embernek van külföldi tapasztalata, akik szerint mi rabszolgák vagyunk. 🤭
A kérdésre válaszolva: mert vagy nagyképűen túlbecsülik az értéküket, ami sokszor még a minimum szintet sem éri el. A többi meg lusta, képtelen előre gondolkozni, tervezni, csak teng-leng egyik napról a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!