Mennyit lehet keresni Burgenlandban CNC gépkezelőként?
Jelenleg CNC gépkezelőként dolgozom GyMS megyében. Közepes és nagy szériákat kell gyártani tehát nem egyedi gyártás.
Itt sem keresek rosszul egy 3 havi átlagot nézve az 500-at megkeresem igaz 3 műszakban.
Ebből úgy egy 100-at tudok félre tenni havonta jó esetben. Ami meg kevés a céljaimra.
Ausztria nincsen messze viszont el kellene költöznöm Sopronba ott viszont durván 100 ezerrel több az albérlet mint ott ahol most vagyok. És ha még 100 ezernél többet szeretnék félre tenni, mondjuk 200-at legalább akkor ott tartok, hogy havi 800 ezret kellene keresnem - ami legalább 2050 euró.
Lehet ennyit keresni Burgenlandban, Sopronhoz közel? Ami úgy max 30 percre van Soprontól autóval - vonattal.
Mert sajnos amit én láttam az ams.at-n ott jellemzően bruttó 1800-2100-as fizetést írnak ami meg kevés. Persze minden álláshirdetésnél oda volt írva, hogy ettől hajlandóak akár többet is fizetni de ez nem tudom mennyire jellemző a valóságban.
A nettó 2050 euró az legalabb 2850 euró bruttó. Lehet ennyit keresni ebben a munkakörben?
Látjátok, sajnos ettől kevesebb pénzért nem éri meg az egész.
Ja bocsi, elszámoltam magam.
Tehát ha most keresek 500-at és 100-al több az albérlet és még 100-al többet akarok félre tenni, akkor "csak" 700 ezret kell keresnem ami nettó 1800 euró. Ennyit lehet keresni? Ez legalább bruttó 2400 euró.
7 éve dolgozom a szakmában ha ez számít valamit.
Hol dolgozol jeenleg?
Egyébként szerintem nem lehetetlen. Viszont lehet, hogy inkább Bécs környékén adnák meg ezt a bért.
Vagy Új Zéland, kiköltözve, örökre. ☺
Angoloknál 3000 ezreket hallok.
7-es vagyok
A Jooble-n meg Professionon stb. azért ilyen 2000-2500€ fizetéseket látsz mert a Német cég ad egy bérsávot a közvetítőnek az meg szépen leszedni magának amennyit nem szégyell. Eleinte forintba kaptam a fizum, mostmár €-ba. (Persze kellett német számla stb. ja és én google forditóval intéztem ezeket a dolgokat :D meg se lepődött a bankba az ügyintéző szóval nem én voltam az első :)
7,8-as vagyok bocsi mindig kifelejtek valamit.
Én egyébként úgy terveztem hogy 5-6 évre jövök ki a Német nyugdij miatt, de most így 2 év után már nem igazán vágyok haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!