Szakmai gyakorlaton milyen jogai vannak a tanulonak?
Szakmai gyakorlattal kapcsolatban tudtok segiteni?
Elkezdtem dolgozni egy cegnel, nem diakszovetkezeten keresztul amit sajnos mar megbantam. Nagyon szabalytalan dolgokat csinalnak szerintem, pl szabadsagra se vagyok elengedve mert hogy nem mehetek a teljes allasu kollegakkal egy idoben (tanulo letemre), semmilyen szerzodest sem irtam ala mert nem adtak csak a tanuloi feluleten van kitoltve illetve a sulival van szerzodesuk, minimalberre vagyok bejelentve, semmi nincs felem kommunikalva korrekten, mindent nekem kell kitalalnom hogy mi hogy mukodik es ha nem tudom engem szidnak le (igen, nincs HR)
Igazabol ezeknek a jogi oldala erdekelne, aki ebben jartas es tud barmi hasznos infot/segitseget az legyszi jelentkezzen. Koszi
@8 Teljesen jogos. Azért, mert valaki fiatal, még nem köteles rabszolgaként viselkednie. Tök normális kérdéseket tett fel, egy gyakorlaton levő diákot túlóráztatni nonszensz, 20 órás bejelentéssel 40 óráztatni meg főleg. Mindenki sír, hogy rosszak a munkakörülmények és alacsony a fizu, de amikor az abszolút minimumot szeretné valaki, akkor elkényeztetett hülyegyereknek nevezitek.
Kérdezz rá először a sulidnál, plusz vannak ingyenes jogsegély vonalak is, én sem hagynám, pedig van mögöttem lassan 20 év munkatapasztalat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!