Mennyit kerestek bruttóban 8 órában?
Tudod, kérdező... ha valakit alkalmazni szeretnének, az egyik legfontosabb szempont, hogy mennyire képes együttműködni másokkal, és mennyire jóindulatú.
Én erre még kísérletet se látok benned. A mellett, hogy nem is igyekszel teljesíteni, tehát a munkában se lehetsz kiemelkedő.
És ez nem piszkálódás, hanem tény.
Ezen kellene még fejlesztened. Sokat.
Egy emberen azért elég jól látszik a természete - főleg itt, egy névtelen fórumon.
De ha itt nem akarsz együttműködni, akkor a munkában sem akarsz - csak annyit, amennyit kényszerítenek rád. Ez nem jó, ezen kellene változtatnod.
Azon kívül, hogy a szokásos (én nem lehetek a hibás, mindenki más hibás) szemléleted van.
Ami előnyöd lehet, az a kis képzettséged (sajnos ez elég kevés), a gyakorlatod (amiről írhattál volna, hogy mit csináltál, hogyan, elégedettek voltak-e veled, ilyesmi), meg a fiatalságod (ami már kezd elmúlni). Igazából sokkal előrébb kéne lenned, de még nincs veszve semmi.
Csak változtatnod kellene a viselkedéseden, mert így rossz felé mész. Ha ezt folyatod, te leszel majd a 35. Mancika, minimálbérrel, akiről senki se tud semmi jót mondani.
Gondolom, nem ezt akarod.
nálunk bruttó 390e-ért veszik fel az újakat betanított adminisztrációs munkára.
Én bruttó 650-et keresek, mint ezen emberek csoportvezetője.
Én bruttó 680 ezret keresek.
Attól függ milyen cégnél akarsz dolgozni. Állami cégnél kb br 300-400 ezer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!