Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Betanított gyári munkával jól...

Betanított gyári munkával jól lehet keresni?

Figyelt kérdés
júl. 19. 19:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%

Pontosítsuk, hogy mit nevezünk jó keresetnek?

Valakinek már a 300e-350e is az.

júl. 19. 19:39
 2/14 anonim ***** válasza:
86%
Igen, csak nem a gyari munkas keres vele jol.
júl. 19. 19:40
 3/14 anonim ***** válasza:
87%
Mondjuk inkább úgy hogy jobban lehet keresni, mint valami maszek kis családi abc-ben árufeltöltéssel. Vagy egyéb más kuli helyen ahol egy műszak hétfőtől péntekig tartó munkarend van.
júl. 19. 19:40
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
Attól függ hogy más melóval mennyit keresnêl.
júl. 19. 19:45
 5/14 anonim ***** válasza:
79%

Minden viszonylagos. Én egyetemen oktatok, kutatok. Nem keveset tanultam. Van 13 év munkaviszonyom. Így keresek a fent említett 300-350e közötti nettót.

Igaz, nem kell három műszakban dolgoznom. De ha úgy vesszük, hogy ennyit egy pályakezdő, szakmai végzettséget nem igényő munkakörben betanított gyári munkásként is meg tud keresni, akkor ehhez képest szerintem nem olyan rossz. (Jó tudom, itt állítólag mindenki általános iskolai végzettséggel havi több milliót keres, de ezt most hagyjuk!)

júl. 19. 19:48
 6/14 A kérdező kommentje:
Gépkezelőként 12 órás műszakban bruttó 500 ezer forint jónak számít?
júl. 19. 19:53
 7/14 anonim ***** válasza:
89%
Ha nincs jobb a környéken, akkor igen. Az se mindegy, hogy hol. Vas megye, vagy Budapest kicsit más mint mondjuk Borsod, Szabolcs, vagy akár Baranya megye.
júl. 19. 19:58
 8/14 A kérdező kommentje:
Szeged
júl. 19. 19:59
 9/14 anonim ***** válasza:
90%

Ahhoz képest "jónak" számít hogy Szegeden lóasz normális munka nincs.

Esetleg lehet tudni hogy ez melyik cég. Akár privátba is megírhatod.

júl. 19. 20:01
 10/14 anonim ***** válasza:
16%
#6 számomra nem.
júl. 19. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!