Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gyàri betanított munkára...

Gyàri betanított munkára milyen készségek relevánsak?

Figyelt kérdés

Szeretek logikusan dolgozni és meg is találom azok a mozdulatokat, amivel kisebb erőráfordítással hatékonyabban, gyorsabban tudom végezni a feladatot. Ezt például milyen szó, kifejezés írja le?

Meg szeretek a pontos mércék szerint dolgozni. Tehát ne nekem kelljen eldönteni, h vmi megfelel e még minőségileg, hanem szigorúan legyenek befixálva a határértékek.

És ez hogyan hangzik pozitív tulajdonságként feltűntetve? (Precíz vagyok)

Plusz ezeket CVben fel kell tüntetni, vagy elég csak interjún említeni?

(Egy komolyabb, jól fizető, egészségügyi termékeket gyártó gyárba lenne a jelentkezés)

2022. okt. 20. 16:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
egy csöves gyári betanított munkára te komolyan felakarsz készülni, hogy lenyügözd őket? csak bólogatni kell, hogy persze érdekel, bírom a monoton sz@rt, 3 műszak? persze a kedvencem, szalag melo és 3 óránként még wc-re is kimehetek? mikor kezdhetek?!
2022. okt. 20. 17:12
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
A környéken ahol lakom rengeteg munkahely van viszont mindenhol munkaerőhiány van, nem akar senki dolgozni. Egy nagy japán multinál dolgozom, ahol rengeteg indiait hoztak az elmúlt fél évben, mert annyira nincs ember. Ezzel azt akarom mondani, hogy örülnek egy cégnél, ha van érdeklődő úgyhogy ne aggódj simán felvesznek bárhova.
2022. okt. 20. 17:23
 3/18 anonim ***** válasza:
86%
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de az írásod alapján Te túl értelmesnek tűnsz egy ilyen melóhoz. Megkérdezhetem, miért ezt az utat választod?
2022. okt. 20. 17:46
 4/18 anonim ***** válasza:
13%
lenéző idióták, ezért tart itt ez az ország, mert mindenki irodában akarja mereszteni a seggét
2022. okt. 20. 18:16
 5/18 anonim ***** válasza:
75%
Monotonitástűrés
2022. okt. 20. 18:23
 6/18 anonim ***** válasza:
88%

#4 Te meg miről beszélsz? egy rakás ostoba ember van akik 8 általánost 10 év alatt szerezték meg, pont azoknak való ez az "agy nem kell hozzá" munka, csak rakjad A-ból B-be a cuccot meg nyomjál meg 2 gombot.

8 évet dolgoztam egy gyárba mint csoportvezető, ez is nehezükre esett.

Több buta ember van mint értelmes, tehát a gyári szalagmelo kivan szolgálva.

2022. okt. 20. 18:26
 7/18 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon van krvasok buta.
2022. okt. 20. 18:35
 8/18 anonim ***** válasza:
#7 ez is igaz :D
2022. okt. 20. 18:40
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
6 os, te sok ostoba, buta embernek voltál a csoport vezetője? Akkor te voltál a király a hulyék között. Én nem dicsekednék vele a helyedben. Nekem az a tapasztalatom, hogy a legnagyobb seggnyalókat nevezik ki mindenhol csoport vezetőnek. Aztán mindegyik azt hiszi ő a király a 8 osztályával.
2022. okt. 20. 19:08
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Valakinek irányítani is kell a parasztokat.

Tudod Te milyen kib@szott fárasztó az? Ha persze hülye lennék mint ahogy te elképzeled élveztem volna.

Másrészt nem voltam seggnyaló, csak nekem volt iskolai végzettségem meg kellő tudásom, bár én pont nem kértem, hogy csoportvezető legyek.

2022. okt. 20. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!