Gyàri betanított munkára milyen készségek relevánsak?
Szeretek logikusan dolgozni és meg is találom azok a mozdulatokat, amivel kisebb erőráfordítással hatékonyabban, gyorsabban tudom végezni a feladatot. Ezt például milyen szó, kifejezés írja le?
Meg szeretek a pontos mércék szerint dolgozni. Tehát ne nekem kelljen eldönteni, h vmi megfelel e még minőségileg, hanem szigorúan legyenek befixálva a határértékek.
És ez hogyan hangzik pozitív tulajdonságként feltűntetve? (Precíz vagyok)
Plusz ezeket CVben fel kell tüntetni, vagy elég csak interjún említeni?
(Egy komolyabb, jól fizető, egészségügyi termékeket gyártó gyárba lenne a jelentkezés)
#4 Te meg miről beszélsz? egy rakás ostoba ember van akik 8 általánost 10 év alatt szerezték meg, pont azoknak való ez az "agy nem kell hozzá" munka, csak rakjad A-ból B-be a cuccot meg nyomjál meg 2 gombot.
8 évet dolgoztam egy gyárba mint csoportvezető, ez is nehezükre esett.
Több buta ember van mint értelmes, tehát a gyári szalagmelo kivan szolgálva.
Valakinek irányítani is kell a parasztokat.
Tudod Te milyen kib@szott fárasztó az? Ha persze hülye lennék mint ahogy te elképzeled élveztem volna.
Másrészt nem voltam seggnyaló, csak nekem volt iskolai végzettségem meg kellő tudásom, bár én pont nem kértem, hogy csoportvezető legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!