Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gyàri betanított munkára...

Gyàri betanított munkára milyen készségek relevánsak?

Figyelt kérdés

Szeretek logikusan dolgozni és meg is találom azok a mozdulatokat, amivel kisebb erőráfordítással hatékonyabban, gyorsabban tudom végezni a feladatot. Ezt például milyen szó, kifejezés írja le?

Meg szeretek a pontos mércék szerint dolgozni. Tehát ne nekem kelljen eldönteni, h vmi megfelel e még minőségileg, hanem szigorúan legyenek befixálva a határértékek.

És ez hogyan hangzik pozitív tulajdonságként feltűntetve? (Precíz vagyok)

Plusz ezeket CVben fel kell tüntetni, vagy elég csak interjún említeni?

(Egy komolyabb, jól fizető, egészségügyi termékeket gyártó gyárba lenne a jelentkezés)

2022. okt. 20. 16:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
11%
10-es hagyjuk már a tudást... Kapcsolatok alapján kerül ki valaki csoportvezetonek, még érettségi sem kell sok helyen. Semmi köze a tudáshoz ehhez. Ha mérnök vagy technikus lettél volna beszélhetnénk tudásról.
2022. okt. 20. 20:37
 12/18 anonim ***** válasza:
41%
Tudnod kell deriválni és integrálni, különben tuti nem vesznek fel! A többi melóssal majd az atomháború lehetséges biológiai és gazdasági kárait fogjátok megbecsülni munka közben.
2022. okt. 20. 23:13
 13/18 anonim ***** válasza:

#11 Azért, mert a legtöbb helyen úgy van, szerinted màr nem is létezik olyan, hogy tudása miatt kerül be valaki?

Technológus vagyok csak úgy mellékesen...

2022. okt. 21. 05:15
 14/18 A kérdező kommentje:

Itt azért 8 általánosnál többet kérnek és egy komolyabb teszt is kirostálja a jelentkezőket.

Azért szeretnék pedig bekerülni, mert nincs felsőfokú végzettségem és itt 4-500ezret adnak azért a 3 műszakra, amiből lenne lehetőségem fejlődni.

2022. okt. 21. 06:48
 15/18 anonim ***** válasza:
90%

Voltam én is olyan helyen ahol volt teszt, egy csaj végig fogta a fejét, hogy kell kitölteni mégis felvették...

És az is komoly cég.

Sok sikert a 3 műszakhoz...

Úgyis felvesznek

2022. okt. 21. 07:17
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
#13: Igen, hirtelen technológus lettél amint említettem...:D kackac..
2022. okt. 21. 08:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Az vagyok,de mi a francnak közölném itt, ha nem kerül szóba.

De azt hiszel amit akarsz.

2022. okt. 21. 10:59
 18/18 anonim ***** válasza:
75%

"Szeretek logikusan dolgozni"

Gyári munkánál biodroidak keresnek, a deviánsokat nem szeretik. Ha nem szeretsz/tudsz (már bocs) kussolni meg bólogatni akkor nem neked való a meló.

Meg fogalmam sincs mit görcsölsz rá, dolgoztam gyárban és a többség tapló faék ember, épp hogy tudnak olvasni. Nem lesz itt 6 körös interjú meg hű de nagy kiválasztás.

Érdekel a teszt? Annyiból állt, hogy volt két bekeretezett rész a papíron, bal oldalt egy házikó, és azt pontosan rajzold át a másik négyzetbe :DDD

Meg, hogy tudd leírni anyád nevét.

Komolyabb, amcsi multi gyárban volt ez ahol szintén világszinten gyártanak egészségügyi termékeket is.

De majd élesben meglátod.

2022. okt. 23. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!