Gyàri betanított munkára milyen készségek relevánsak?
Szeretek logikusan dolgozni és meg is találom azok a mozdulatokat, amivel kisebb erőráfordítással hatékonyabban, gyorsabban tudom végezni a feladatot. Ezt például milyen szó, kifejezés írja le?
Meg szeretek a pontos mércék szerint dolgozni. Tehát ne nekem kelljen eldönteni, h vmi megfelel e még minőségileg, hanem szigorúan legyenek befixálva a határértékek.
És ez hogyan hangzik pozitív tulajdonságként feltűntetve? (Precíz vagyok)
Plusz ezeket CVben fel kell tüntetni, vagy elég csak interjún említeni?
(Egy komolyabb, jól fizető, egészségügyi termékeket gyártó gyárba lenne a jelentkezés)
#11 Azért, mert a legtöbb helyen úgy van, szerinted màr nem is létezik olyan, hogy tudása miatt kerül be valaki?
Technológus vagyok csak úgy mellékesen...
Itt azért 8 általánosnál többet kérnek és egy komolyabb teszt is kirostálja a jelentkezőket.
Azért szeretnék pedig bekerülni, mert nincs felsőfokú végzettségem és itt 4-500ezret adnak azért a 3 műszakra, amiből lenne lehetőségem fejlődni.
Voltam én is olyan helyen ahol volt teszt, egy csaj végig fogta a fejét, hogy kell kitölteni mégis felvették...
És az is komoly cég.
Sok sikert a 3 műszakhoz...
Úgyis felvesznek
Az vagyok,de mi a francnak közölném itt, ha nem kerül szóba.
De azt hiszel amit akarsz.
"Szeretek logikusan dolgozni"
Gyári munkánál biodroidak keresnek, a deviánsokat nem szeretik. Ha nem szeretsz/tudsz (már bocs) kussolni meg bólogatni akkor nem neked való a meló.
Meg fogalmam sincs mit görcsölsz rá, dolgoztam gyárban és a többség tapló faék ember, épp hogy tudnak olvasni. Nem lesz itt 6 körös interjú meg hű de nagy kiválasztás.
Érdekel a teszt? Annyiból állt, hogy volt két bekeretezett rész a papíron, bal oldalt egy házikó, és azt pontosan rajzold át a másik négyzetbe :DDD
Meg, hogy tudd leírni anyád nevét.
Komolyabb, amcsi multi gyárban volt ez ahol szintén világszinten gyártanak egészségügyi termékeket is.
De majd élesben meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!