Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem akarnak engem gyári...

Miért nem akarnak engem gyári betanított munkákra felvenni?

Figyelt kérdés
Önéletrajzom nem túl tartalmas, benne van az általános iskola, középiskolám ami egy gimnázium volt és ennyi. Egyetemet is végeztem de nem azzal keresek munkát, mert ahhoz nem érzem magam elég jónak meg úgy érzem még nem menne. Ezért azt bele se tettem az önéletrajzba. De nem vesznek sehova fel meg semmi. Mi lehet a munkáltatók baja valakivel, akinek az önéletrajzában csak egy általános és egy középiskolás végzettség van? Meg a képen kicsit ronda vagyok, mert amúgy tényleg nincs túl jó külsőm, kissé torz. A külsőm miatt nem vesznek fel sehova? Mert akkor a végzettségemmel se vennének fel sehova valószínűleg.
2023. jún. 19. 03:57
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Azt hittem pedig gyárakba bárkit felvesznek még azokat is akik csak általános iskolát végeztek
2023. jún. 19. 03:58
 2/14 anonim válasza:
85%
Sokszor csak általános iskolát végzetteket vesznek fel, mert azt feltételezik, hogy a magasabb végzettségűek találnak "jobb" munkát és hamar felmondanak.
2023. jún. 19. 04:19
 3/14 anonim ***** válasza:
27%

Lefognak pontozni de nem érdekel

Ha gyárba jelentkezel akkor vedd ki az egyetemet illetve tegyél be max 2 olyan munkahelyet ami gyár( tök mindegy melyiket) írd be h mind kettőnél dolgoztál 3 hónapot. A gyáraknak nézz utána azért mit csinálnak meg kb neked mit kellett volna mert mefogják kérdezni h miért jöttél el próbaidő alatt.

Erre lehet mondani h nem tetszett vagy ők szüntették meg a munkaviszonyt és ezeknél biztosabbat keresel.

Sajnos van h muszáj kamuzni.ill ha érvényes a diákigazolványod akkor keress diákmunkát

2023. jún. 19. 05:41
 4/14 anonim ***** válasza:
43%
Persze és legkésőbb az első nap kiderül, hogy hazudott.
2023. jún. 19. 06:10
 5/14 anonim ***** válasza:
46%

Hogy derülne ki? Nem agysebészet.

Én dolgoztam elég sok gyárban mindenhol betanítanak. Nem az van h " na csináljad"

Nem szakirány h " süssél akkor kenyeret" ő meg pislog

2023. jún. 19. 06:12
 6/14 anonim ***** válasza:
37%
Beviszi az eü kiskönyvét amiből egyből látszik.
2023. jún. 19. 06:55
 7/14 anonim ***** válasza:
97%

Hívd fel őket telón. A legtöbb gyárba azonnal felvesznek ha telózol nekik, sőt minden héten van felvétel esetleg tesztírás még örülnek is neki hogy közvetlenbe hívod őket, nem munkaerőkölcsönző cég által tesznek oda. Senkit nem érdekel hogy hogy nézel ki, ezer féle arcot láttak már ők. Legyél talpraesett, értelmes mondatokban beszélj hogy ki vagy és mit szeretnél, van e felvétel most stb, ha nincs, várható e a közeljövőben stb. Pozitív legyél (nem úgy kérdezünk hogy nincs e, hanem hogy van e) ezek apróságok de pozitív dolgok egy embertől.

Biztos hogy nem az önéletrajzoddal van a baj.

Kamuzni nem érdemes hogy itt meg itt dolgoztál, tök kellemetlen és nincs is értelme. Írd azt hogy pályakezdő vagy, szeretnél munjahelyet, hallottál a cégről és terszett amiket mondtak róla és szeretnél ott dolgozni ennyi elég. Semmibe nem fognak belekérdezni. Lehet hogy behívnak tesztre esetleg.

Na az is egy érdekes móka. A teszten mindenféle kis feladatok könnyebb nehezebb.

Gyárba beidomítható droidok kellenek és nem olyanok akik eszesek, esetleg egy kis kurázsi is van bennük.

Tehát a diplomás dolgaidról nem kell említést tenned, de erőltetve nem is kell adni a hülyét. Minél kevesebbet kell kiadni magadról.

2023. jún. 19. 08:06
 8/14 anonim ***** válasza:
51%

Tb kiskönyven akkor látszik ha beírják vagy oda adják a régit.

Én leadtam a régit covidos voltam amit jeleztem írásban is h legyen nyoma rá 5 napra jött az sms h " túlzott igazolatlan hiányzás miatt kirúgtak" erre kaptam egy full új kiskönyvet beírva az igazolatlan napokkal...

Jeleztem ezt a kishölgy főnökének így leadtam az újat és vissza kaptam a sajátomat

2023. jún. 19. 08:10
 9/14 anonim ***** válasza:
60%
Azért nem vesznek fel, mert nem hiszik el, hogy alkalmas vagy a monoton munkára, hisz még nem próbáltad. És abban sem biztosak, hogy tényleg ezt akarod csinálni és nem mondanál fel hamar. A gyár ideális esetben nem átjáróház. A megbízható robotot szeretik. Vetesd fel magad akárhova, a legalantasabb gyárba is akár. Szerezz tapasztalatot és utána már máshova is fogadnak. Én is pont ugyanezen mentem keresztül.
2023. jún. 19. 08:16
 10/14 anonim ***** válasza:
68%
mert így akarják degradálni a kicsit értelmesebbeket.
2023. jún. 19. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!