Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem akarnak engem gyári...

Miért nem akarnak engem gyári betanított munkákra felvenni?

Figyelt kérdés
Önéletrajzom nem túl tartalmas, benne van az általános iskola, középiskolám ami egy gimnázium volt és ennyi. Egyetemet is végeztem de nem azzal keresek munkát, mert ahhoz nem érzem magam elég jónak meg úgy érzem még nem menne. Ezért azt bele se tettem az önéletrajzba. De nem vesznek sehova fel meg semmi. Mi lehet a munkáltatók baja valakivel, akinek az önéletrajzában csak egy általános és egy középiskolás végzettség van? Meg a képen kicsit ronda vagyok, mert amúgy tényleg nincs túl jó külsőm, kissé torz. A külsőm miatt nem vesznek fel sehova? Mert akkor a végzettségemmel se vennének fel sehova valószínűleg.
2023. jún. 19. 03:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Beviszi az eü kiskönyvét amiből egyből látszik."

Akkor ne vigye be. Mondja azt, hogy elvesztette és kap egy újat.

2023. jún. 19. 08:42
 12/14 NTBS ***** válasza:
90%
Túlképzettség, már betöltötték a helyét.
2023. jún. 19. 08:52
 13/14 anonim ***** válasza:
30%
Talán az egyetem miatt ott van több év lyuk a CV-ben, és feltételezik, hogy nem fontos neki hogy dolgozzon. Csak tipp.
2023. jún. 19. 16:02
 14/14 anonim ***** válasza:
65%
Túlképzettség miatt. Engem még érettségis irodai munkákról is visszautasítanak ezzel az indokkal.
2023. jún. 20. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!