A tanárok most miért nem tüntetnek?
Figyelt kérdés
Tavaly nagyon felbiztattak a kölyköket a tanárok hogy menjenek tüntetni most meg mindenki hallgat.júl. 19. 15:10
11/25 anonim válasza:
A kölkök már megcsinálták helyettük, ahogy írtad is. Ha tavaly nem mentek, mostmár még úgy se fognak.
12/25 anonim válasza:
Tanárként senkitől sem hallottam olyat, hogy bárki is tüntetésre buzdította volna a diákokat.
13/25 anonim válasza:
9: helyes, igy akik csak el lébecolnak kevesebbet kapnak mint azok akik dolgoznak.
14/25 anonim válasza:
13
Csak az a baj, hogy ezt a megadott szempontrendszer szerint objektíven nem lehet majd mérni.
15/25 anonim válasza:
Az a baj, hogy fogalmuk sincs az embereknek, hogy mennyit keresnek a tanárok szerintem. Gyakornok vagyok, most fogok minősülni a tanévben (kemény 10 ezer forintért). Ez lesz az első olyan tanévem, hogy csak egy iskolában tanítok, főállásban leszek ebben a gimnáziumban úgy, hogy anyagilag rosszabbul járok, mint amikor itt félállásban voltam és óraadó voltam még egy suliban. 3 diplomám van (ebből egy a tanári), 350 körül keresek nettót, ez majd picit több lesz jövőre. Ez hol számít jónak? Aki jelenleg tanít, az csak a munka szeretete miatt teszi.
16/25 anonim válasza:
15, És arról nem is beszélve hogy a minősülés nem csak annyiról szól hogy valaki megnézi az órádat és aláírja hogy oké, hanem előtte egy jó 2-300 oldalas portfóliót le kell adni, amivel igencsak sok munka van. Én anno ezekkel az elvárások mint pl a portfólió is, abban az időben tudtam foglalkozni, amikor lett volna egy kis szusszanásom. Nagyon elegem lett ebből is, hogy egyszerűen nem hagynak pihenni semmit ezen a pályán és még akkor te vagy a csicska hogy több pénzt szeretnél a munkádért. Mindenz azért a 10k-ért. Vicc… Többek között ezért is hagytam ott.
17/25 A kérdező kommentje:
Menjél kozmunkasnak megtudod mi a különbség.
aug. 6. 14:27
18/25 anonim válasza:
Ne hasonlítsuk már a 8 általánost végzett közmunkásokat diplomás emberekhez...
19/25 anonim válasza:
mar miért ne? Senkit se érdekel milyen wc papírt gyűjtögettél évekig. A pénzt az elvégzett munka értékéért kapod.
20/25 anonim válasza:
Valóban, egy tanár lényegesen többet tesz hozzá a társadalomhoz, mint egy közmunkás. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!