Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért tüntetnek a diákok...

Miért tüntetnek a diákok amikor a tanárok béremelésükről van szó, mi nekik az érdek hogy ők is tüntetnek?

Figyelt kérdés
2023. máj. 13. 20:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Van tanár - van oktatás - van szakma és nem egy akksi gyárban, vagy a mészáros és méhszaros kft valamelyik gyárában kell lepkéket fogdosniuk Andinak. Ezért tűntetnek.
2023. máj. 13. 20:42
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Például az, hogy szeretnének olyan oktatást kapni, ahol aztán nem a felét teljesítik az EU átlagnak a kompetenciafelméréseken? Ez ott indul, hogy vonzóvá teszik a tanári pályát, elkezdenek annyit fizetni, hogy ne legyen konkrétan bárhol jobb dolgozni mint ott, aztán lehet elvárásokat megfogalmazni és pár évtized alatt olyan tanári gárdát kinevelni akikkel ez megvalósítható. De ha el sem kezdjük, nem lesz itt soha minőségi oktatás.
2023. máj. 13. 21:00
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Téged az oktatás egyik formája sem érinthetett, a múltban és a jelenben sem!

Azért tüntetnek, mert ha a kevés bér miatt sok tanár otthagyja a pályát,akkor nem lesz ki tanítson. Ergó nem lesz képzett diák sem!

Nyilván a cél az, hogy több tanulatlan legyen,mert így sokan benyalják a kormánypropagandát mint kegyed.

2023. máj. 13. 21:05
 4/12 anonim ***** válasza:
97%
Nem csak a béremelésről van szó, hanem a rezsim központosított túlhatalmáról. A rezsim mind munkajogokban is kína a példaképe.
2023. máj. 13. 21:11
 5/12 anonim ***** válasza:
11%
Semmi csak lógni akarnak ill bevágódni a tanároknál hogy jobb jegyeket kapjanak a későbbiekben.
2023. máj. 13. 21:13
 6/12 anonim ***** válasza:
2%
5) ehhez megint csak semmi közük a diákoknak.
2023. máj. 13. 21:13
 7/12 anonim ***** válasza:
62%

"ehhez megint csak semmi közük a diákoknak."

- Nyilván ők sosem fognak felnőni és dolgozni.. Szerinted.. Ja igen ,ha nem lesz aki tanítsa őket írni-olvasni és sorolhatnám. Így nehéz elindulni az életbe..

2023. máj. 13. 21:21
 8/12 Koplárovics Béci ***** válasza:
49%
Meg akarják keresni a nyugdíjadat. Csavarhúzásból meg nehéz lesz. Ha meg hülyék maradnak, mert nincs (normális) tanár, akkor marad a csavarhúzás. És én értem, hogy neked 6 műszakban ez tökéletes...
2023. máj. 13. 21:34
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
9) a nyugdíjat én fizetem be magamnak.Az hogy a kormány másképp ossza el és máshogy kommunikálja te pedig benyeled,téged minősít.
2023. máj. 13. 21:49
 10/12 Koplárovics Béci ***** válasza:
43%

"a nyugdíjat én fizetem be magamnak."

Aha. Persze :) Hidd ezt, végülis akkor biztos boldogabb leszel.

2023. máj. 13. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!