Csak a Mi Hanzánk áll a magyarok pártján?
A Mi Hazánk kőkeményen oroszbarát. Szó nincs itt a magyar érdekekről.
Fidesz-érdekről van szó, ui. a Mi Hazánk kiválóan kiegészíti a Fideszt, a jobboldaliságával középre húzza a Fideszt, és a balliberális ellenzéket együtt szidják.
Aki olvasta régen is a kurucinfót és most is, az pontosan tudja, milyen pálfordulást csinált Novák Előd főszerkesztő néhány évvel ezelőtt. Azóta elvétve jelenik meg olyasmi, ami a Fidesznek kellemetlen lenne.
8
Mert oda majd az írjuk ki, :hogy vajon édesanyádnak van e értelmes gyermeke.
Szívesen smiley király! :D
na már megjelentek azok a kommentek hogy "fidesz pártja"
ezeket a tudatlanokat ne zavarja hogy a mi hazánk jobban támadta a fideszt mint a baloldal az elmúlt 12 évben!
a baloldal hogyan "támadta" a fideszt? nagyrészt hazugsággal amit meglehetet cáfolni! sőt sok "kampányuk" jobban fájt a baloldalnak mint a fidesznek! ha engem kérdeztek szerintem a baloldal és a fidesz rég lepaktáltak egymással! belegondolva, 2 ember irányítja a parlamenti pártok 94% (gyurcsány a baloldalt, és orbán a fideszt) amerika mint kiderült dollár milliókkal pénzeli a baloldalt! sőt a baloldal ezek ellenére is korrupt úgy mint a fidesz! a baloldali kampányt megnézve nehezemre esik elhinni hogy komolyan gondolják azt hogy ők nyerni akarnak! annyira gyenge és nevetséges hogy képtelen vagyok elhinni! na meg az is gyanús hogy pont választás előtt van a baloldalon valami nagy botrány :)
én szerintem az egyetlen párt aki nem paktált le a fideszel az a mi hazánk! nem véletlen hogy a baloldal és a fidesz is hevesen támadja ezt a 6% pártot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!