Létezik a tanáron kívül olyan munkakör, ahol van lehetőség egybefüggő másfél hónap szabadságra?
Figyelt kérdés
Köszönöm!2024. júl. 16. 09:38
2/19 A kérdező kommentje:
És mi az? Köszi!
2024. júl. 16. 10:06
4/19 anonim válasza:
A tanároknak NINCS egybefüggö másfél hónap szabadsága, ezt csak a nagyon ostoba emberek hiszik.
5/19 anonim válasza:
4
Anyám, apám tanár. De, van egybefüggő másfél hónap szabadság.
Pénzügyön is lehet ennyi, ha a túlóráidat csúsztatásra kéred.
7/19 anonim válasza:
"A tanároknak NINCS egybefüggö másfél hónap szabadsága, ezt csak a nagyon ostoba emberek hiszik."
De van, én tanár voltam, idén mondtam fel, nemhiszem hogy most nyáron ez változott volna.
8/19 anonim válasza:
Nagyjából mindenkire igaz, aki iskolában/óvodában/bölcsődében dolgozik, pl. pedagógus asszisztens, dajka is szabadságra megy, ha egyszerűbb munkakörökre gondolsz.
9/19 anonim válasza:
Ez nem igaz, a pedagógus asszisztensek ilyenkor is bent ülnek a suliban.
10/19 anonim válasza:
Négyes, de van. Anyám tanár. Július 8-tól vannak az éven szabadságon, első munkanap: augusztus 21. Valóban kevesebbet vannak szabin, mint amennyi idei tart a nyáriszünet a diákoknak, de ez így is egyben 43 nap pihenés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!