Haburc kérdése:
Békés vármegye megérett a pusztuláshoz!? Mit gondoltok erről? Elköltöznétek onnan a megélhetés miatt?
Figyelt kérdés
Füzesgyarmaton kb. két éve szünt meg a Serköv, három sertéstelep helyjel rendelkezett, A KUKA-nál is jelentős leépítések voltak, tavaly 250-300 embert küldtek el, nemrég 80-90 embert tettek lapátra. A Golden Palett-nél is voltak elküldések. Ha ez még nem lenne elég, Körösladányba a Henkel bejelentette megszünését, 500-600 dolgozót érint. Borzasztó, ami ott megy! Ráadásul tetőzi a bajt az alacsony fizetés, megélhetés. A többi munkáltató ki is használja ezt a helyzetet. Minimálbérért kihajtják a belet az emberekből. Teljesen ki vannak szolgáltatva a munkavállalók! Bezzeg erről a média nem regél!!! Nem csoda, hogy én már 2008-ban elköltöztem onnan, és nem bántam meg.júl. 11. 15:45
1/1 anonim válasza:
Nem csak békés, de az ország nagyrésze is. Vásárhelyen meg egy két területen vannak még értelmes emberek. De szerintem ott sincs túl nagy kilátás jövő szempontjából. Nem tudom elképzelni mit lehet egy ilyen vidéki városban csinálni ha nem földbirtokos az ember, vagy milliárdos vállalkozó akinek minden mindegy. Akkor mi lehet az említett helyeken? Vagy somogyban? Vagy borsodban? Gazdasági, demográfiai pusztulás ez az egész országban történik. Budapesten lehet valamit elérni, de baromi mély fostengerben kell átgázolnod hozzá. Határmenti városok az élhetőek, nyugati országok fele persze. Dunántúlon Szlovénia, Ausztria, Szlovákiával határosan lehet létezni, esetleg Horvátország, ha az ember dolgozni a határon túl tud.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!