Kamumunka lenne?

Figyelt kérdés

Még új vagyok a munka világában, és ez az ajánlat nagyon furcsának tűnik.

Az Amtechnek dolgozik ez a srác, bár ezt a neten sehol nem találtam meg. Azt mondta,fel kell hívni rengeteg céget (többnyire hideghívás) és beszélni velük,hogy vegyenek az Amtechtől.

Egy gép kb 10 millió és azt mondta, ebből mi 10-ot kapunk.

De

Mikor a szerződést kérdeztem, azzal jött,hogy ráér, kezdjek holnap és látom, tetszik-e. Most indultak, azr mondta, és eddig 5 -en 2 hét alatt 7 gépet adtak el majdnem, mégcsak szerződések vannak. Első hívás után rögtön Facebookon kérte a csávó, hogy jrlöljem be, majd utána is sürgetett és írkál,küldött az Amtechről vidit pl.

Ezután a profilnélküki munkatársát kellett bejelölnöm, mert ragaszkodtam munkaszerződéshez, viszont mikor azt mondtam, előtte beszélnék egy amtech főnökkel/hressel, azt mondtàk, erre nincs idejük, már nem akarnak velem dolgozni. Ja és amikor azt kértem,had beszéljek egy már ott dolgozóval, akkor is habogott mindent. Meg valami affilliate marketing szerű fizuról beszélt, ezt nem tudom hogy hozta be, ez affiliate marketing lenne?

Hogy tudnám ezt leleplezni?

júl. 9. 13:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%

A google alapján az Amtech Rendszerház kft. egyedi szoftvereket fejleszt nagyrészt termelővállalatoknak. Nem kisértkű isten tudja milyen gépeket.

A válasz egyébként az, hogy ez is csak a szokásos MLM-es marhaság, amibe be akarnak húzni.

júl. 9. 14:12
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
Igen fullkamu. Nem facebookon jelölgetnének meg hitegetnének hogyha valódi lenne.
júl. 9. 14:19
 3/14 anonim ***** válasza:
77%

Az affiliate marketing legjobb tudomásom szerint nagyon távol áll a hideghívásos értékesítéstől.

Egyszer egyik ismerősöm ment el egy hasonló értékesítős melóra. Egy egész hétvégén a Balatonon a volt amolyan oktatás szerűségen, majd utána munkába állt. Az első napján közölték vele, hogy nem hozta a számokat és elküldték. Munkaszerződés nem volt és azóta se hallott a cégről.

Nekem valahogy furák az ilyen jellegű "munkák.

Rákerestem az Amtech-re és egy egyedi igények alapján szoftvereket fejlesztő céget dobott ki. Nem 10 millás gépeket árulnak az biztos.

Nem hiszem ezt neked kéne leleplezni. Fordulj a megfelelő hatósághoz, ők majd kivizsgálják a dolgokat.

júl. 9. 14:21
 4/14 A kérdező kommentje:
Hogyan tudnám jelenteni őket? Vagy mit lehet tenni, hogy megbizonyosodjak és tudjam bizonyítani,hogy bepaliznak kislányokat?
júl. 9. 14:21
 5/14 A kérdező kommentje:
Írtad,hogy forduljak hatósághoz, ilyenkor ugye nevet nem tárnak majd fel, ebből kehet bajon, ha kiderül,hogy mégsem kamu?
júl. 9. 14:23
 6/14 A kérdező kommentje:
Küldtek nekem videót, hogy hogyan kell ezt a munkát végezni, esegleg küldtök nekem emailt akár privátban,mert szívesen továbbküldöm,hogy nézzetek rá.
júl. 9. 14:25
 7/14 A kérdező kommentje:
Amit nem értek,hogy a video, amin elmagyarazzak a feladatit és ott a 2 csabo mondja a 10-15millát, az a csávó a honlapon is fent van és tiktokin is megtaláltam. Akkor ez mlm lenne és ők azért nem munkáltatók és nem hr-es hívott?
júl. 9. 14:31
 8/14 anonim ***** válasza:
72%

De minek nézegetnél videókat meg nyomozgatnál?

Gondolom dolgozni akarsz, mert kell a pénz, ha már ilyen szintre lemész. Engedd el, keress tovább.

Ha nagyon ráérsz, keresd meg a rendőrség megfelelő kiberbiztonsági osztályát, ahol útbaigazítanak. De fűzz sok reményt hozzá. Egyrészt nincs forrás, másrészt okosabb emberek találják ki ezeket a dolgokat, nem lehet csak úgy egy be nem léptetett ember reakcióján keresztül megbuktatni.

júl. 9. 14:32
 9/14 anonim ***** válasza:
72%

Full kamus, engedd el és koncentràlj magadra hogy talàlj rendes melót.

Amúgy kívàncsisàgbol nekem àtküldheted.

júl. 9. 14:49
 10/14 anonim ***** válasza:
39%
Tedd fel youtubera
júl. 9. 15:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!