Jónak számít netto 500.000 Ft jövedelem havonta?
Figyelt kérdés
2024. júl. 8. 10:07
21/27 anonim válasza:
21 Azért messze nem jellemző annyira már, mint régen. És, aki kap zsebbe, annak az átlagot a zsebbe kapottal éri el max. szerintem.
22/27 anonim válasza:
Már hogyne lenne!
Szerinted 260 ezerért rámolják a krumplit meg a hagymát a piacokon kocsiszámra?
A napibejelentés is egyre nagyobb divat!
23/27 anonim válasza:
20-30 között kap egy segédmunkás az építőiparba Budapesten!
De ismerek költöztetöket is, napi 40 et kapnak!
Autómentősnek is megvan ennyi naponta alkalmazottként a jattokkal!
Mind bérminimumos fizetéssel van a "statisztikába", szóval nem értem miről beszélsz!
24/27 anonim válasza:
Senki nem írta be a helyes választ úgyhogy kénytelen vagyok..
Jobbnak számít, mint 499, de rosszabbnak mint 501 ezer.
Remélem ez segít eligazodni arccal előre.
25/27 A kérdező kommentje:
Utolsó, végre valaki hajlandó értelmes választ adni, el sem hiszem! Nagyon szépen köszi. ^^
2024. júl. 8. 20:06
26/27 anonim válasza:
Nekem jónak számít úgy, hogy a felét sem költöm el jelenleg és így 300-E körüli megtakarításom lenne belőle. Nem gondolom, hogy bármi nagyot terveznék most azonnal. Másnak nem fényes, aki hitelre használja fel.
27/27 anonim válasza:
Hogy mennyire számít jónak, az akkor derül ki amikor bemész egy boltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!