Mennyire lenne érdemes anyagmérnök alapszakra menni?
Figyelt kérdés
El lehet vele helyezkedni? Vagy akkor már valami "klasszikus" mérnöki pl. gépész?júl. 7. 20:19
1/2 anonim válasza:
El lehet vele helyezkedni, de eléggé elvont szerintem, egy gépész alapképzéssel jobban járnál és ha még mindig érdekel, utána is el tudod végezni az anyagmérnök mesterképzést.
Egyébként régebben ez csak egy szakirány volt a sok közül a gépész szakon, ha jól emlékszem.
2/2 anonim válasza:
Sok mérnöki szakkal elég könnyen meg lehet ám szívni. Én például épìtőmérnök vagyok, egy halom felelősség és egyéb, ennek ellenére eg alulfizetett xar terület ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!