Van valami feltétele annak, hogy egy dolgozót X pozícióra jelentsen be a munkáltató?
Itt speciel szoftverfejlesztőre gondolod, vagy valamilyen pozícióra ami azt sugallja, hogy a dolgozó fejleszt, programozik.
Van ennek valami feltétele? Pl diploma, vagy valami egyéb képesítés, ilyesmi?
Ha van, van valami odlal, ahol megnézhetem, minek mi a követelménye?
6 hónapja kezdtem fejleszteni, és most tűnt fel, hogy hivatalosan mint rendszergazda vagyok bejelentve.
Nem tudom ez a jövőben gondot okozhat-e munkakeresésnél pl.
"6 hónapja kezdtem fejleszteni, és most tűnt fel, hogy hivatalosan mint rendszergazda vagyok bejelentve."
Ezzel mi a probléma, ha megvan hozzá a végzettséged. Ha nincs meg, az a munkáltató baja, miért nem ellenőrzi le még időben, hogy valóban festő vagy, ha azt állítod magadról.
#2 köszi!
#1 önéletrajz miatt főleg. Voltam már olyan cégnél, akik csináltak background check-et, és azért nem vettek fel, mert nem arra voltam bejelentve egy adott céghez, ami a CV-ben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!