Június 28-án kaptam fizetést és már semmi nincs belőle. Más is így van ezzel?
Természetesen nem szószerint értem a semmit, hanem úgy, hogy már kvázi előre el van költve az egész.
- Első költésem az volt, hogy félretettem fizukor 280 ezer forintot.
- Átutaltam egy másik számlámra 100 ezret havi kajára + háztartásra
- 150 ezret felvettem lakbérre és rezsire
- 12 ezret befizettem telószámlára (ez most különösen sok lett)
- 35 ezret félretettem nyugdíjra
- 10 ezer ment az EP számlámra
- 10 ezerből BKK bérletet vettem
- 4 ezerért fodrásznál voltam
- 17 ezerért pedig kondibérletet vettem
- 15 ezerért pedig impulzívan vettem egy ebook-ot :( ezt kicsit megbántam..
Maradt kb 40 ezrem a 675 ezerből szórakozni, ruhát vásárolni, váratlan kiadásokat fedezni, hazalátogatni a szüleimhez...
"Első költésem az volt, hogy félretettem fizukor 280 ezer forintot."
Tegyük fel keresnél 1,5 milliót amiből félretennél 1,2 milliót. Mivel lenne jobb a helyzet? Ugyanúgy 40 ezred maradna pár nap múlva, ha ilyen magasröptű matekkal számolsz...
Ne rakj ennyit félre, ha nem jössz ki belőle kényelmesen.
Havi 200 ezer forint félrerakása is nagy szó, de még 100 ezer sem rossz.
Ez a kérdés picit olyan, mint az én sajnálkozásom, amit a feleségemnek nyomok kb 1 hete, hogy mindössze 5-10,000 ft maradt a bankszámlámon, illetve még 20,000 ft a tárcámban.
Kellemetlen szitu, csak tavasszal vettünk egy lakást befektetésnek a XII-ben, amit fölújítottunk, és fullosan berendeztünk, hogy majd egyszer ha úgy alakul, ne 300-ért legyen kiadva, hanem a duplájáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!