Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Menyi pénzt lehet keresni a...

Menyi pénzt lehet keresni a webinár universével?

Figyelt kérdés

jún. 29. 11:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hello! Befizettél? Mekkora összegben?
júl. 18. 13:24
 2/13 anonim ***** válasza:

Semennyit, atveres.

Már több emberrel beszéltem, aki bizonyítani tudja, illetve a családban is van, akiből sok pénzt kihuztak. Ne fogadd el a mezesmadzagot.

aug. 26. 18:47
 3/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Maga a Webinar Universe egy oktatási oldal. Különböző cégek oda teszik ki az oktatásaikat.

okt. 8. 11:07
 4/13 anonim ***** válasza:
#3: nem, ez nem így van, ezt az oldalt csak 1 cég használja, mégpedig online csalásra!
okt. 22. 22:06
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem. Több cég használja szerte a világon oktatási célokra. Kriptora pedig ez az egy.
okt. 23. 13:52
 6/13 anonim ***** válasza:
nekik dolgozik az otos...
okt. 23. 13:53
 7/13 anonim ***** válasza:
Csatlakozom, sztem is nekik dolgozik az 5-ös! Ez a cég online átverésekben utazik.
okt. 23. 18:46
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem. Felvettem a kapcsolatot az oldallal, miután engem is átvertek és a kinti cég mondta el.
okt. 24. 14:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Én úgy látom az elérhetőségeikből h ez 1 lengyel oldal. Milyen e-mail címről válaszoltak neked? Megtudtál vmit? Ismerek olyat, akinek 3 milliója bánta, van, akinek 7. Neked nagyjából mennyi?
okt. 25. 12:54
 10/13 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is ezt mondták, de a cég pontos nevéz nem voltak hajlandóak gdpr okokból kiadni…

Azt mondtàk, h az a cég megveszi tőlük a webináriumokat (amik amúgy az ő oldalukon is megvásárolhatóak) és megtévesztő hirdetésekkel sokkal nagyobb összegért eladják őket “ajándék valutával”…

okt. 25. 17:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!