1/13 anonim válasza:
Hello! Befizettél? Mekkora összegben?
2/13 anonim válasza:
Semennyit, atveres.
Már több emberrel beszéltem, aki bizonyítani tudja, illetve a családban is van, akiből sok pénzt kihuztak. Ne fogadd el a mezesmadzagot.
3/13 anonim válasza:
Szia!
Maga a Webinar Universe egy oktatási oldal. Különböző cégek oda teszik ki az oktatásaikat.
4/13 anonim válasza:
#3: nem, ez nem így van, ezt az oldalt csak 1 cég használja, mégpedig online csalásra!
5/13 anonim válasza:
Nem. Több cég használja szerte a világon oktatási célokra. Kriptora pedig ez az egy.
7/13 anonim válasza:
Csatlakozom, sztem is nekik dolgozik az 5-ös! Ez a cég online átverésekben utazik.
8/13 anonim válasza:
Nem. Felvettem a kapcsolatot az oldallal, miután engem is átvertek és a kinti cég mondta el.
9/13 anonim válasza:
Én úgy látom az elérhetőségeikből h ez 1 lengyel oldal. Milyen e-mail címről válaszoltak neked? Megtudtál vmit? Ismerek olyat, akinek 3 milliója bánta, van, akinek 7. Neked nagyjából mennyi?
10/13 anonim válasza:
Igen, nekem is ezt mondták, de a cég pontos nevéz nem voltak hajlandóak gdpr okokból kiadni…
Azt mondtàk, h az a cég megveszi tőlük a webináriumokat (amik amúgy az ő oldalukon is megvásárolhatóak) és megtévesztő hirdetésekkel sokkal nagyobb összegért eladják őket “ajándék valutával”…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!