Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi idő volt leghosszabb,...

Mennyi idő volt leghosszabb, amit munka nélkül töltöttél?

Figyelt kérdés

jún. 19. 19:12
 1/10 anonim ***** válasza:
60%

2009 márciusától 2011 decemberéig, azaz bő 2,5 év volt.

2009-ben végeztem az egyetemen. Pályakezdőként senki nem volt hajlandó alkalmazni. Ráadásul akkor még olyan naív voltam, hogy azt gondoltam, abbana városban/megyében, ahol akkor éltem, előbb-utóbb lesz munka. Nem lett. A szakmámon kívül meg azért nem vettek fel, pl. gyári munkára, mert állítólag túlképzett voltam. A diplomámt letagadva meg nem volt képem hazudozni, hogy akkor mit csináltam 5 évig. Meg akkoriban a gazdasági helyzet sem volt rózsás az országban.

2011-ben ezt feladtam. Országos szinten kerestem munkát. 2011 decemberében Budapestre költöztem. Emlékszem akkor nettó 129.000 Ft volt a fizetésem. Nem volt sok, de legalább dolgozhattam. Összehasonlításul akkoriban 93.000 volt a minimálbér, 108.000 a GBM.

Azóta szerencsére még nem voltam munka nélkül.

jún. 19. 19:23
 2/10 anonim ***** válasza:
29%
4 nap
jún. 19. 20:02
 3/10 anonim ***** válasza:
29%
22 év telt el az első munkahelyemig születésemtől
jún. 19. 20:04
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
#3 és ennyi idő sem volt elég, hogy megtanulj értelmezni egy szöveget
jún. 19. 20:38
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
#4 tévedésben vagy
jún. 20. 06:38
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Két hét, de akkor is meg volt a meló csak várni kellett, hogy kezdeni tudjak.
jún. 20. 08:36
 7/10 anonim ***** válasza:
61%

Első munakelyet 2-3 hónapig kerestem.

Azóta pár hét alatt találok másikat.

jún. 20. 13:26
 8/10 anonim ***** válasza:
39%

Elég versenyképes diplomám van, de a legsötétebb covid lockdown alatt végeztem, senkinek sem kellettem, 5 hónap telt el, ami ott akkor egy évnek tűnt.

Utólag nem bánom, mert mindent összeadva boldog időszak volt, és utólag az élet kárpótolt a karrier területén is.

jún. 20. 15:20
 9/10 anonim válasza:
48%
3 év
jún. 20. 18:30
 10/10 anonim ***** válasza:
51%
Nagyjából egy év, szintén frissdiplomásan, 0 forinttal a kezemben, még költözni sem tudtam :/.
jún. 25. 13:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!