Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit lehet most keresni?

Mennyit lehet most keresni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, megéri most Óvónőnek tanulni?egy kezdő óvónő fizetes most mennyi nettóban,figyelembe véve ,hogy 25 év alatti? Köszönöm.🙂
ma 10:17
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Ezt a szakmát nem lehet úgy megközelíteni, hogy megéri-e anyagilag, ugyanis a válasz nem. Ha szereted a gyerekeket és úgy érzed számodra ez a munka szívből jönne és boldogsággal töltene el, ha ezt a tevekénységet végeznéd, akkor igen megéri, de nem a pénz miatt. Gondolom fiatal vagy még, talán nem is hallottál róla, hogy itthon a pedagógusok megbecsültsége és fizetése nagyon alacsony. Érdemes utána olvasni, mielőtt erre a pályára lépsz.
ma 10:45
 2/12 babyboom567 válasza:
100%
Ezt csak úgy lehet csinálni, ha elhívatott vagy a gyerekek tanítása nevelés mellett.
ma 10:53
 3/12 A kérdező kommentje:
Nyilván elhivatott az illető,de a fizetés is lényeg...Mivel bérből él mindenki.
ma 11:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem egy óvodapedagógusról tudok, akik délelőtt az oviban vannak, délután recepcióznak, Woltoznak, Foodoráznak.

Szerinted megéri?

ma 11:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Anyagilag biztos nem éri meg, gyakorlatilag azt sem biztosítja, hogy egyedül ne halj éhen. Azok szoktak óvoda pedagógusok lenni, akiknek a férje jól keres, ők meg elhivatottak.
ma 11:51
 6/12 anonim ***** válasza:

Anyagilag talán olyan szempontból éri meg, hogy mondhatni fix munka és összegyeztethető a gyerekvállalással.

Sok anyuka nem is tud visszamenni dolgozni, mert nem tudja megoldai, hogy hozni-vinni kell a gyerekeket, vagy yehova nem veszik fel gyerekekkel meg privát szférában amugy is mindig lehet stresszelni, mikor jönnek leépítések,stb.

Kereskedelemben meg gyárban dolgozni minimálbérért sem jobb, mint ovónőnek lenni, söt..

ma 11:55
 7/12 anonim ***** válasza:
Kezdőbér (gyakornok bér) 650 ezer ft... most januártól, 30 év után pedagógus II-ben... 666 ezer ft... Tehát most kezdőként szerintem nem rossz. De a pályán már 30 éve ott levőnek... a kezdőhöz vicc
ma 14:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Jah ez bruttó bér, nettó mindenkinek más, azt ki lehet számolni.
ma 14:31
 9/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,ez nettó?mert akkor nem rossz sőt.Elvileg az önkormányzat is ad valami pótlékot.
ma 14:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Írtam utána, hogy bruttó. Nettót felesleges írni, mert ha van 3 gyereke, meg 25 év alatti, meg laktózérzékeny már teljesen más a nettó. Én 54 éves vagyok, s van 4 gyerekem, nekem is más a nettó, mint akinek nincs egyse...
ma 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!