Voltatok már Megafon-képzésen? Mennyit lehet keresni a képzés után?
Én karrierista vagyok.
Az ATV-hez szeretnék jelentkezni, mert onnan egyenes út van a DK parlamenti frakcióba.
Négy év ellenzékben, zéró meló, jó fizu.
Aztán majdcsak lesz valahogy.
5. Ó hát köszi, én is fel fogok hagyni.
Amíg be nem kerülök a parlamentbe én leszek a legfüggetlenebb és legobjektívebb.
Egyrészt utána ez már a munkám lesz (lásd Kálmán Olga), másrészt nem vagyok irigy, kell a hely másnak is.
Mondjuk akiket mégse vesznek be a buliba, mint Német, meg Bolgár, azok egész életen át a baloldali hazugsággyárban húzzák az igát, még végül el is hiszik.
És vannak az örök tehetségek (Havas, Csintalan), aki bármelyik párthoz kompatibilisek.
7es, csak nem érted az újságirói etika működését.
Köpködöd azokat, akik munkát váltottak és hivatalosan politikusok mellé szegődtek, miközben a korábbi munkájukkal végeztek, de az nem okoz problémát, hogy gyakorlatilag ugyanilyen politikai tevékenységet végeznek a jobboldali trollmunkások, újságirás cimén.
9es Értem az újságírói etikát.
Személyesen Kálmán Olga tanított. Meg Simon.
Függetlenségre és objektivitásra.
Nem értem, mi a baj?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!