Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Épiteszmernökkent dolgoztam...

Épiteszmernökkent dolgoztam eddig, de kiegtem. Milyen mas alternativ foglalkozast tudnatok javasolni?

Figyelt kérdés
12 évet dolgoztam 3 oszagban ebben a szakmaban...de nem birom tovabb ebben a szakmaban, valtanom kell. Zsigeri gyülölet van bennem a tevekenyseggel kapcsolatban. Van ötletetek mire lenne erdemes valtani ami nem epitöipar es viszonylag hamar at tudnam kepezni magam?(36/f)

jún. 17. 11:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát őszintén, passz.

Én építészként különösebb tehetség nélkül, de rengeteg szorgalommal és még több szorgalommal kitörtem a műszaki rajzolói munkakörből és felépítettem a saját kicsi cégem. Ha úgy érzed megrekedtél a szinteden és nem tudsz, nem akarsz többet tenni, akkor nem tudok mit tanácsolni.

Sokat gondolkoztam én mit csinálnék, ha nem jönne össze. Hát az egyik az tényleg valamiféle programozás, úgyis a gépet nyomkodom egész nap. Ezen kívül meg esetleg valami fizikai munka, festeni szeretek pl. Csak az meg egyenes út a legalja alkoholista szakikhoz, nehogy azt hidd, hogy abba nem lehet kiégni. Nem olyan rossz az a klímás iroda svájcban.

Még valami autós oktató pl. De ezek a munkák is olyanok, mint a műszaki rajzolás. Lehet itt dobálózni, hogy milliókat keresnek, de a melósok nem. Ugyan úgy 300-at visznek haza. A normálisabb vállakozók, akik viszik a párfős csapatokat, azok keresnek átlag felett valamivel. Meg a simlis csaló cigók.

Szóval egyszerű út nincs, üdv az életben.

jún. 17. 20:13
 12/16 A kérdező kommentje:
#11 Köszi a valaszodat, es a segitö szandekot :) en meg valami multira is gondoltam hatha lenne eselyem a nyelvekkel, vagy tenyleg vmi fizikai munka, de ahhoz is kell okj ami mar több eves...szoval tenyleg nem egyszerü
jún. 17. 21:20
 13/16 anonim ***** válasza:
51%
XD sose értettem miért hozzák fel mindig a Mekit az ilyen kérdéseknél. Jó persze szar a fizu, de 1 napot nem bírnátok ki a konyhában, nem az az alibi munka akárki akármit mond.
jún. 18. 14:23
 14/16 A kérdező kommentje:
*13 szerintem nem azert irjak mert hogy konnyü munka lenne, hanem azert mert hogy nem kell hozza semmilyen kepesites
jún. 18. 15:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem, hogy valami ner bárónak kamatoztatnád a tudásod itthon , hogy minél több penze legyen.
jún. 18. 21:05
 16/16 anonim válasza:

Energetikai ipar... én epiteszkent ott kötöttem ki, napelemes és szeleromu beruhazasok engedelyeztetesen. Minden európai országban robbanasszeruen terjednek ezek, nagy a munkaerohiany, és vannak területei, amik rokonszakmak egy építész szamara: pl 3d modellezés, latvanytervezes, koordináció, dokumentáció, de akár tervezés is.

Elkepeszto penzekbe kerülnek a beruhazasok, igy a fizetes is általában jó.

Ha meg a túlóra zavar, szerintem ne dolgozz nemetajku országban :)

júl. 3. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!