Épiteszmernökkent dolgoztam eddig, de kiegtem. Milyen mas alternativ foglalkozast tudnatok javasolni?
Hát őszintén, passz.
Én építészként különösebb tehetség nélkül, de rengeteg szorgalommal és még több szorgalommal kitörtem a műszaki rajzolói munkakörből és felépítettem a saját kicsi cégem. Ha úgy érzed megrekedtél a szinteden és nem tudsz, nem akarsz többet tenni, akkor nem tudok mit tanácsolni.
Sokat gondolkoztam én mit csinálnék, ha nem jönne össze. Hát az egyik az tényleg valamiféle programozás, úgyis a gépet nyomkodom egész nap. Ezen kívül meg esetleg valami fizikai munka, festeni szeretek pl. Csak az meg egyenes út a legalja alkoholista szakikhoz, nehogy azt hidd, hogy abba nem lehet kiégni. Nem olyan rossz az a klímás iroda svájcban.
Még valami autós oktató pl. De ezek a munkák is olyanok, mint a műszaki rajzolás. Lehet itt dobálózni, hogy milliókat keresnek, de a melósok nem. Ugyan úgy 300-at visznek haza. A normálisabb vállakozók, akik viszik a párfős csapatokat, azok keresnek átlag felett valamivel. Meg a simlis csaló cigók.
Szóval egyszerű út nincs, üdv az életben.
Energetikai ipar... én epiteszkent ott kötöttem ki, napelemes és szeleromu beruhazasok engedelyeztetesen. Minden európai országban robbanasszeruen terjednek ezek, nagy a munkaerohiany, és vannak területei, amik rokonszakmak egy építész szamara: pl 3d modellezés, latvanytervezes, koordináció, dokumentáció, de akár tervezés is.
Elkepeszto penzekbe kerülnek a beruhazasok, igy a fizetes is általában jó.
Ha meg a túlóra zavar, szerintem ne dolgozz nemetajku országban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!