Épiteszmernökkent dolgoztam eddig, de kiegtem. Milyen mas alternativ foglalkozast tudnatok javasolni?
Figyelt kérdés
12 évet dolgoztam 3 oszagban ebben a szakmaban...de nem birom tovabb ebben a szakmaban, valtanom kell. Zsigeri gyülölet van bennem a tevekenyseggel kapcsolatban. Van ötletetek mire lenne erdemes valtani ami nem epitöipar es viszonylag hamar at tudnam kepezni magam?(36/f)jún. 17. 11:54
2/16 krwkco válasza:
Nem mindegy, hogy mit utálsz benne.
Pl. az ügyfelekkel való egyeztetést, konfrontációt? A művezetést? A szabványokat? Az irodai munkát? A határidős projekteket?
3/16 A kérdező kommentje:
#2 - A monoton pepecselös munkat, a rengeteg tulorat, a rossz fizetest, azt hogy olyan dolgokban kell megoldast talalni amihez nem ertek mint epitesz rajzolo. Müvezetest nem csinaltam sose en irodaban dolgoztam mindig mint folyamatosan a gep elött dolgozo "cad-monkey"
jún. 17. 13:37
5/16 anonim válasza:
Bármire ami nem építőipar.
De tényleg.
Azt tudjuk mit nem, de hogy mihez értesz, milyen készségeit, képességeid vannak, egyáltalán mi érdekel, arról semmi infó...
6/16 A kérdező kommentje:
#5 - nem ertek semmihez, igazabol csak a nyelvismeretet tudnam emliteni...angol nemet felsöfok, dolgoztam ausztriaban 5.eve svajcban elek. Ez az egy kepzettsegem van, es csak ilyen jellegü munkatapasztalatom van. Kimondottan ugy nem erdekel semmi, meg mar 36 evesen hiaba is mondanek olyat hogy mondjuk az agysebeszet(egyebkent nem) mert en mar nem leszek orvos. Egyszerüen csak mas munkat akarok csinalni, amihez nem kell 5 eves kepzest elvegeznem. Az ilyen modon vegezheto munkak meg nem hiszem hogy annyira erdekfeszitoek lennenek hogy most leirjam hogy pl az vasarlok panaszainak kezelese erdekel(mert szerintem kb ilyen jellegü munkat tudnek vallalni), mert nyilvan nem fog.
jún. 17. 14:16
7/16 anonim válasza:
#6 Ezek alapján marad a meki, betanított munka, fűkaszálás és társai
8/16 anonim válasza:
Kíváncsi lennék én arra a rossz fizetésre amit kaptál
9/16 A kérdező kommentje:
Hat azert kenyszerültem külföldre mert magyaroroszagon ugy dragultak az ingatlan arak hogy hiaba gyüjtöttem az ev vegen szazelkosan kevesebb penzem volt egy lakashoz kepest mint az ev elejen. Ausztriaban annyit kerestem mint egy buszvezeto kb fele annyit mint egy informatikus, svajcban kicsit jobb az arány, de jelentösen kevesebb mint mas mernöki szakott vegzett ember bere vagy informatikuse. Helyi szinten mindenhol atlag vagy az alatti fizetesem volt. Mas diplomakhoz kepest keves a fizetes. Nem csak en mondom. Itthon szerintem jobban keresnek bizonyod szakmunkasok mint diplomas epiteszmernökök.
jún. 17. 15:31
10/16 anonim válasza:
9: elég sok epitesz uldogel hivatalokban 300 ezerért meg rajzol aláírási jog nélkül 300-400ert . Egy jó szaki meg lehet, hogy 500at hazavisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!