Ausztria építészmérnökként kevés tapasztalattal?
Ausztria melyik része? Nagyobb városokban vagy Bécsben biztos talál valami munkát, ha megfelelő szinten lesz a német nyelvtudása. Mèg ha nem is a szakmájában.
Egyébként is, alapvetően a férfi feladata eltartani a családját (ha lesz nekik) ha ez nem megy neki akkor keressen egy olyan pasit aki nem egy totális balfék lúzer.
Bécs. De pont az lenne a lényeg, hogy idővel a szakmájában kapjon munkát, mert elég karrierista..de pl ha kap valami vendéglátós, vagy más melót, és ott lenne 2-3 évig, amíg mondjuk belerázódik jól a németbe, akkor meg már hogy vennék fel építészmérnöknek ilyen vegyes CV-vel? :/
Szerintem ezt nagyon elkapkodja...beszélt vele a család is, én is próbáltam jobb belátásra bírni..de hajthatatlan.
Nyelvtudás nélkül, kezdőként? Esetleg mehet mosogatni egy konyhába vagy hűtőházat takarítani, de hogy építészmérnökként senki nem fogja alkalmazni az fix.
Akkor van esélyed magasabb egzisztenciájú pozíció (mérnöki, IT, gazdasági stb...) betöltésére külföldön ha az adott célország nyelvét (jelen esetben német) felsőfokon beszéled ÉS több éves szakmai tapasztalattal rendelkezel ÉS megfelelő végzettséggel.
Epitesz kepzes van Sopronba. Bécsből egy óra kocsival
. Hétvégén levelezőn csinálja meg.
A győri egyetemre ment volna mesterire.
Már tavaly nyár óta ott is él..és ott van a munkája jelenleg.
De a pasi nagyon telebeszélhette a fejét, mert a munkahelyen felmondott..és most kb két szék közt a földre fog huppanni, attól félek :(
Müszakirajzólónak föl veszik igyis ha nincs magas bérigénye, onnan pedig csak egy lépés hogy mérnöki munkákat is csináljon.
Az msc munka mellet is befejezhető.
Nem ettől fog fügni hogy tönkre teszi a karierjét vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!