Mivel lehet jól keresni teljes állás mellett? Ti mit tennétek ebben a helyzetben? (lent)
Minimálbérért dolgozom és mellette szoktam vállalni minden héten plusz egy nap alkalmi munkát. (többnyire vendéglátásban.)
A jelenlegi munkahelyemen határozott idejű szerződésem van, így az nem opció, hogy váltsak. (Heti 40 óra irodai munka. Gép mellett, nem megterhelő és vam 2 nap home office)
Évekkel ezelőtt elkezdtem versenysportolni és eddig kijöttem a havi keresetemből, de most jött egy nagy lehetőség, hogy jobb kategóriába léphessek a sportban. Ez viszont azzal jár, hogy személyi edzésre kellene mennem, ami havi plusz 30-70e ft lenne. Ennél többet viszont már nem tudok dolgozni... Az hosszútávon nem működik, hogy 7/7 napot dolgozzak, viszont ezt a lehetőséget sem akarom elhalasztani, mert nagyon sokat dolgoztam érte, hogy ide jussak.
Ha van bármilyen ötletetek, hogy hogyan tudnék szert tenni valamilyen nagyobb bevételre, az nagyon jó lenne. Most elég kilátástalannak érzem a helyzetet és el vagyok szomorodva.
Ha a főállás mellé bevallalsz meg 1 munkahelyet, akkor mikor fogsz edzeni járni a személyi edződdel?
Programozással jól lehet keresni fő és mellékállásban is.
Ez viszont azzal jár, hogy személyi edzésre kellene mennem, ami havi plusz 30-70e ft lenne.
Ez kb 1-2 napi bér efo-ba vendéglátásban.
Ha kéthetente hétvégén dolgozol, akkor 4 nappal már bentebb vagy a jelenlegi felálás mellett is, mint sportolóként, ami összesseégében több enegrgiát vesz ki belőled. De viszont ha látsz benne reális esélyt hogy x hónap után többért dolgozz kevesebbet, akor megérheti. Én így vagyoka vállalkozásommal.
Átérzem a helyzeted.
Én pl. H-P-ig vagyok irodában napi 9 óra gép előtt nettó 420.000-ért.
Home office vállalkozásban mellette, heti 20 óra havi 300-500.000 között és kéthetente vendéglátás, havi 4 nap kb. illetve nagy rendezvényekre szabit veszek ki, napi 30-35.000 Ft-ért/ 150-200.000 Ft/hó.
Havi 2-4 szabadbanappal összesen közel 1 millió Ft /hó így az átlag nettóm.
Lehet bírni, de van amikor tényleg nagyon megterhelő tud lenni és el lkell ezdeni prioritást keresni, hogy mire mennyi időt és energiát éri meg fordítani költség/haszon elven.
Kedves utolsónak nagyon köszönöm a választ.
Igazából ha már a havi 400-at sikerülne összehozni, azzal nagyon boldog lennék.
most az irodai munkával (H-P 8-17) 216.000-et keresek, plusz az alkalmi melókkal még nagyjából 80-100 ezret tudok összehozni.
A saját vállalkozáson már régóta gondolkozom, de amit eddig láttam, ahhoz is kell egy alap tőke, hogy beinduljon, addig inkább csak veszteséges. Sajnos ilyen fizetés mellett nem tehetem meg, hogy veszteségesen elindítsak valamit, ami majd egyszer befut.
ami tudom, hogy jól fizet (programozás, webfejlesztés, marketing) ezekbes sajnos semmilyen tapasztalatom nincs.
~292 órát dolgozol havonta. Mesélj még!
6-os, igen átlag heti 80 órára jövök ki, ha erre gondolsz... nem egy képtelenség, csak bírni kell.
Mivel a családban egyedüli kereső vagyok, így pótolom kell 4 éve folyamatosan a párom kieső bérét is, a gyerekek mellett.
Hidd el, volt olyan munkám is, ahol 8 hónapon át heti 7 nap, napi 12-16 órák jellemezték, igaz fejenként nettó 2.500 euróért és ott ketten kerestünk ennyit, de akkor a megtakarításunk volt 7 számjegyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!