Karacsonyra gyűjtök, hogy a kisfiamnak szép karácsonyt tudjak varázsolni, valaki ad ötletet hogyan tudnék pénzhez jutni ? Dolgozom természetesen, de egy 8 órás állással itt egy kis városban, albérlet mellett nem nagyon vagyok jó anyagi helyzetben.
Elváltam, apuka nem fizet gyerektartást, mert ő az ott maradt hiteleket fizeti, így én vesztettem mindent, házat, gyerektartást mindent. Sajnos bele mentem ebbe.
Most van egy 7 évesen akinek szeretnék mindent megadni, de nem fog pénzem maradni. Valaki segít egy ötlettel ?
Nem éri meg konkrétan beutaznom a nagyvárosba azért a pénzért.
Voltam 1x, akkor fizetett a legjobban, az első azt hiszem 18 ezer volt, de a többi úgy kb alig valami ha ne utazom odáig.
Hát akkor mellékállás hétvégére (pl kisboltban vagy akárhol, egyik ismeőrsöm takarítani jár péntek délutánonként 2 helyre) ha megoldható.
Bármilyen kézműves termék készítése vagy eladása, nyilván az se egyszerű.
Kölcsönkérni valakitől.
Apukával közösen valami ajándék?
Vagy esetleg szexuális szolgáltatás?
Mást mit lehet tanácsolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!