Mérlegképes könyvelő vagy fullstack fejlesztő tanfolyam?
Kereslet van, csak nem mindegy mire.
Mezei adatrögzítés minimálbérért kezdőként, vagy senior kategória, illetve mekkora méretű és milyen besorolású a munkáltató. Versenyszférában multinál és közszférában, a gazdasági vezető is regisztrált mérlegképes könyvelőivel rendelkezik, meg a sokadik gyakornok is a sokezredik megélhetési könyvelő irodában, mérlegképes könyvelőivel, regisztráció nékül.
A képzés hosszával és minőségével kapcsolatban szeretnék megosztani pár tapasztalatot, ha már itt szóba került.
A képzés minősége elsősorban nem a hónapok, évek számától függ. Rövid idő alatt is meg lehet bármit tanítani, ha jó a tanár, vagy jó volt az, aki összeállította a képzést, ha jó a tananyag (jó a tematika, az oktatási metódus) és intenzív a tanfolyam. Én is oktattam és természetesen tanuló is voltam, ezért mindezt tapasztalatból tudom, mindkét oldalról. Nem feltételül a diákok a hülyék, hanem sok esetben az oktatás logikája rossz, vagy a tanár csak ledarálja, letudja az anyagot és ebben az esetben lehet az a képzés több éves, akkor sem fog tökéletes tudást adni, mert nem tudja jól átadni. Akkor növelhetik a képzési időt, emelhetik az óraszámot, nem lesz érdemi változás, mert az oktatási metódus a rossz, nem pedig az idő, vagy az óraszám kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!