Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mérlegképes könyvelő vagy...

Mérlegképes könyvelő vagy fullstack fejlesztő tanfolyam?

Figyelt kérdés
2024. jún. 14. 22:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#1: Miről beszélsz? Előképzettség nélkül 1,5 év a mérlegképes könyvelő képzés.
2024. jún. 15. 22:08
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem hogy jött ide hogy mennyi idő a képzés előképzettség nélkül 😂 de ha nem megy utána adószakértőire vagy könyvvizsgálóira, kitörölheti a seggét a sima mérlegképessel
2024. jún. 15. 22:17
 13/17 anonim ***** válasza:
57%
Jaj, igen, nekünk is ezt mondta a közgáz profunk egyetemen amit a 12-es, szép-szép az az oklevél amit kaptunk, de további szakosodás nélkül kitörölhetjük vele kb, arra jó hogy ha már félig gazdászok leszünk, legalább könyvelni tudjunk valamennyire.
2024. jún. 16. 06:19
 14/17 anonim ***** válasza:
#12: Úgy jött ide, hogy páran itt a képzés rövidségére is hivatkoztak, amiért az ember "kitörölheti vele a seggét". Jelenleg profession-ön 1404 találat van "mérlegképes könyvelő" kulcsszóra, tehát van rá kereslet. Viszont abban igazatok lehet, hogy megéri tovább szakosodni, már csak jobb fizetés és jobb munkalehetőségek szempontjából is.
2024. jún. 16. 07:34
 15/17 anonim ***** válasza:
57%

Kereslet van, csak nem mindegy mire.

Mezei adatrögzítés minimálbérért kezdőként, vagy senior kategória, illetve mekkora méretű és milyen besorolású a munkáltató. Versenyszférában multinál és közszférában, a gazdasági vezető is regisztrált mérlegképes könyvelőivel rendelkezik, meg a sokadik gyakornok is a sokezredik megélhetési könyvelő irodában, mérlegképes könyvelőivel, regisztráció nékül.

2024. jún. 16. 07:42
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Hát igen, van rá kereslet, de kb egy betanított munkával egyenlő, főleg adatrögzítés. Fizu is kb azzal egyenlő.
2024. jún. 16. 08:07
 17/17 anonim ***** válasza:

A képzés hosszával és minőségével kapcsolatban szeretnék megosztani pár tapasztalatot, ha már itt szóba került.

A képzés minősége elsősorban nem a hónapok, évek számától függ. Rövid idő alatt is meg lehet bármit tanítani, ha jó a tanár, vagy jó volt az, aki összeállította a képzést, ha jó a tananyag (jó a tematika, az oktatási metódus) és intenzív a tanfolyam. Én is oktattam és természetesen tanuló is voltam, ezért mindezt tapasztalatból tudom, mindkét oldalról. Nem feltételül a diákok a hülyék, hanem sok esetben az oktatás logikája rossz, vagy a tanár csak ledarálja, letudja az anyagot és ebben az esetben lehet az a képzés több éves, akkor sem fog tökéletes tudást adni, mert nem tudja jól átadni. Akkor növelhetik a képzési időt, emelhetik az óraszámot, nem lesz érdemi változás, mert az oktatási metódus a rossz, nem pedig az idő, vagy az óraszám kevés.

jan. 9. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!